Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πράσινες» αυλές σε σχολεία της Βέροιας

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα έργα σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα στον δήμο Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώθηκαν τα έργα στις αυλές του 8ου Δημοτικού, του Ειδικού Σχολείου και του 1ου Γενικού Λυκείου, όπως επισημαίνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αντιδήμαρχος τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης. Όπως υπογραμμίζει: «Πράσινες αυλές, για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους δημότες. Έργα τελείωσαν, τα καλύτερα έπονται... Μόνο μπροστά!».



8 σχόλια:

  1. Ότι γίνεται, καλό ειναι. Ότι προσθέτει στην πόλη μας, ευπρόσδεκτο. Όμως, ας προσέξουμε την ορολογία. Οταν λέμε πράσινες αυλές, ασφαλώς και εννοούμε, βαμμένες πράσινες. Με μπογιά ή κάλυψη με κάποιο πλαστικό πράσινου χρώματος. Αυτό δεν εχει σχέση με το πράσινο καθαυτό. Δέντρα, χόρτο και γενικά συνθήκες περιβαλλοντικού χρώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ περισσότερες ώρες γυμναστικής.

      Διαγραφή
  2. Ανοίξτε τα σχολεία να παίζουν τα παιδιά! Τώρα , που είναι καλοκαίρι και έχουν χρόνο.Επιτέλους,πόσο δυσκολο είναι να βάλετε δέκα φυλακές στα σχολεία τα απογεύματα; Δεν έχουν πού να πάνε ! Δεν γίνεται να πηγαίνουν οι σύλλογοι για προπόνηση και να διώχνουν τα παιδιά που πηγαίνουν για να παίξουν . Ποιοι γονείς και ποιοι δημότες τα χαίρονται;;; Μας δουλεύετε και από πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ...

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστό, ανοίξτε τις αυλές των σχολείων, τα παιδιά παίζουν μέσα στους δρόμους. Να μη μιλήσουμε για τη χαβρα των Εβραϊκών. Έχει ξεφύγει από κάθε άποψη και κανείς δεν ενδιαφέρεται.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ