Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται ενεργειακή αναβάθμιση στο Νοσοκομείο

Με τους καλύτερους οιωνούς για το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης με απόφασή του δρομολογεί τη συνεργασία με τις «Κτιριακές Υποδομές» για την άμεση έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης της Ενεργειακής Αναβάθμισης του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου μας. Ένα έργο ύψους 5 εκατ. ευρώ που θα διασφαλίσει τον εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση και τη λειτουργική ενοποίηση της παλιάς με τη Νέα Πτέρυγα. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει σχεδιασμός, συνεργασία, ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στον κυριο Πλιογκα ! Παραγει εργο και αυτο ειναι εμφανες εξ'ολοκληρου . Δια να ευσταθησει η Υγεια , χρειαζονται εργα. Ιδου η αποδειξη. Τετοιες σημαντικες κινησεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειδαμε στον Ν.Ημαθιας. Δια να μπορουμε να αποκαλουμαστε και Ευρωπαιοι αλλα και ορθολογιστες ως προς την δαπανη χρηματων. Ακριβο εργο , αλλα θα αφησει ιστορια. Ο κυριος Πλιογκας αξιζει τον μισθο του . Το πιστευω αυτο. Προσωπικη γνωμη ειναι αυτη. Ευγε και παλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν του το είχα στην αρχή.Τελικά είναι εργατικός οπως φαίνεται και το ίδιο μου λέει πολύ καλός φίλος που δουλεύει στο νοσοκομείο μας και δεν είναι και της κυβέρνησης. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ