Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Aποτελεσματική η αντίδραση της Κυβέρνησης στις ζημιές των Αγροτών»

Δήλωση του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη αναφορικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις αποζημιώσεις καλλιεργειών από Παγετό. Αναλυτικά: «Μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα δοθεί η προκαταβολή του 40% των εκτιμηθεισών ζημιών από τον παγετό, με μέριμνα για κάλυψη ζημιών σε καλλιέργειες που βρίσκονταν ακόμη και σε προανθικό στάδιο. Ταχύτατη και αποτελεσματική η αντίδραση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως απάντηση στην αγωνία των καλλιεργητών μας.

Τα ανακοινωθέντα μέτρα περιλαμβάνουν προκαταβολή έναντι της αποζημίωσης μέχρι τις 10 Αυγούστου (ύψους 155 εκατ. ευρώ), αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς, αποζημίωση και όσων ποικιλιών δεν καλύπτει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ καθώς και κατάργηση του πλαφόν ανά ΑΦΜ.

Μεγάλη ικανοποίηση για όλους εμάς που από την αρχή είχαμε αναδείξει το πρόβλημα στα κέντρα των αποφάσεων και έχοντας συνεχώς «ανοιχτή γραμμή» με τους αρμόδιους διασφαλίσαμε το καλύτερο, ειδικά για τον Νομό μας που επλήγη δραματικά.»

7 σχόλια:

  1. Πας καλά άνθρωπε μου ευρώ δεν έχουμε πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει σημασία αν πήρες λεφτά, σημασία έχει ότι ήταν αποτελεσματική η αντίδραση της κυβέρνησης στις ζημιές σας, τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν;

      Διαγραφή
  2. Εδώ δεν ήρθαν να δούνε τα ροδάκινα πς θα μας δώσουν λεφτά
    ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " τα τέλη Ιουλίου ΘΑ δοθεί....."εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ
    Χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο ένα πραγμα δεν αργει ποτε
    Η βουλευτική αποζημίωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ