Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιάννη Χασιώτη - Συγκλονιστικό αντίο από τις αθλήτριες Βέροια 2017

Την τραγική απώλεια του Γιάννη Χασιώτη πενθεί το ελληνικό χάντμπολ και η πόλη της Βέροιας. Ο πρόεδρος της ομάδας χάντμπολ της πόλης, Βέροια 2017, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και αφού είχε διαγνωστεί με covid-19.
Πρόκειται για άνθρωπο που έχει επενδύσει σημαντικά στο ελληνικό χάντμπολ, με την ομάδα του να έχει καταφέρει σε μόλις τέσσερα χρόνια να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας:

«Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 38 ετών ο Πρόεδρος της Βέροιας 2017. Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συντετριμμένη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και χρηματοδότη της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη σε ηλικία 38 ετών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ., ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και την απέραντη θλίψη τους πρώτα απ’ όλα για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και έπειτα ενός προέδρου με μεράκι και μεγάλη όρεξη να προσφέρει στο άθλημα του χάντμπολ.

Μόλις στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της η ομάδα της Βέροιας 2017 κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, έχοντας νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της, να πάρει μέρος σε έναν τελικό Κυπέλλου, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της Α1 Γυναικών.

Ο Γιάννης Χασιώτης αφήνει πίσω του την σύζυγο του Βέφα και τον μόλις ενός έτους γιό του Γιώργο, στους οποίους εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Συλλυπούμαστε επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες που βιώνουν αυτή την μεγάλη απώλεια. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε αυτή την τραγική στιγμή.

Η Ομοσπονδία ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα σημερινά παιχνίδια της Handball Premier, καθώς και στα επερχόμενα παιχνίδια της Α1 Γυναικών έως και τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ- Βέροια 2017».

Το συγκλονιστικό αντίο από τις αθλήτριες Βέροια 2017

«Ποιος να το φανταζότανε ότι ένας άνθρωπος που είχε ψυχή σαν μικρού παιδιού, θα μας άφηνε τόσο γρήγορα και απρόοπτα για την γειτονιά των αγγέλων. Το όραμά σου «μια οικογένεια , μια ομάδα», ήθελες να μας βλέπεις μια γροθιά η μια δίπλα στην άλλη και εσύ με όλες μας. Αχ αγαπημένε μας, πως να χωρέσουνε λόγια σε κάτι τόσο άδικο και άσχημο. Θα σε έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας, εσένα και την ομαδάρα σου τη Βέροια μας. Σε αγαπάμε… τα κορίτσια σου. Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Υ.Γ. Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος»

Συλλυπητήριο μήνυμα της διοίκησης της Βέροιας

Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΒΕΡΟΙΑ 2017, Γιάννη Χασιώτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Γιάννη Χασιώτη και τους ανθρώπους της «Βέροιας 2017»., για τον αιφνίδιο χαμό του πρόεδρου της γυναικείας ομάδας χάντμπολ.

Η προσφορά και η παρουσία του τόσο στην κοινωνία της πόλης μας, όσο και στα τεκταινόμενα του αθλητισμού της Βέροιας θα αποτελεί παράδειγμα για όλους .

Η απώλεια του εκλιπόντος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνο στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Συλλυπητήριο μήνυμα από το Ζαφειράκη Νάουσας

Το Δ.Σ. του Ε.Γ.Σ. Νάουσας «Ζαφειράκης», συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, ύστερα από την είδηση του πρόωρου και αναπάντεχου θανάτου του προέδρου του συλλόγου χάντμπολ «Βέροια 2017», αγαπητού σε όλους, κ. Γιάννη Χασιώτη. 

Τα μέλη της διοίκησης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καθώς και σε όλη την ομάδα «Βέροια 2017».  

Αντί στεφάνου, στη μνήμη του, αποφασίστηκε να κατατεθεί το ποσό των 50€ στο «Σωσσίδειο» Γηροκομείο Βέροιας.
 Καλό παράδεισο! Υγεία και υπομονή στους οικείους του!

Συλλυπητήρια από το ΚΑΠΑ

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Ιωάννη Χασιώτη, πρoέδρου της ομάδας χάντμπολ γυναικών «Βέροια 2017», που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή.

Επί της προεδρίας του η πορεία της ομάδος συνδέθηκε με διεθνείς και εγχώριες επιτυχίες. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ