Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στο Μέτσοβο: 37χρονος σκοτώθηκε από χτύπημα κεραυνού

Θύμα των καιρικών φαινομένων έπεσε ένας 37χρονος στο Ανήλιο Μετσόβου, καθώς σκοτώθηκε έπειτα από χτύπημα κεραυνού. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο όταν το απόγευμα της Παρασκευής ξέσπασε μπόρα. Πιθανόν θέλησε να προφυλαχθεί από την βροχή επιλέγοντας να καθίσει κάτω από ένα δέντρο. Εκεί χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό με καθυστέρηση ωρών, αργά τη νύχτα κι αφού ο 37χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Έτσι ενημερώθηκαν οι αρχές και ακολούθησε επιχείρηση. Εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα στο σημείο όπου είχε χάσει τη ζωή του.

H Πυροσβεστική Υπηρεσία με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε ότι: «Πραγματοποιήθηκε μεταφορά άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και παράδοσή του στο ΕΚΑΒ, από δύσβατο σημείο στην περιοχή του Ανηλίου Μετσόβου. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ