Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ζωντάνεψε» το συντριβάνι στην Πλατεία Ωρολογίου

Μια ανάσα δροσιάς αλλά και ένα όμορφο φόντο για φωτογραφίες αποτελεί πλέον το ολοκαίνουριο συντριβάνι στην πλατεία Ωρολογίου. Τις τελευταίες ημέρες που έφυγε και η περίφραξη γύρω από το έργο, πολλοί είναι οι Βεροιώτες περαστικοί και θαμώνες της πλατείας αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, που στάθηκαν να το απολαύσουν και να βγάλουν μια φωτογραφία. Το βράδυ μάλιστα που ενεργοποιείται και ο πολύχρωμος φωτισμός, το θέαμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:










11 σχόλια:

  1. Επιτελους θαλασσα στην Βεροια( ή λες να τα καναμε θαλασσα...;;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό,πολύ καλό, δήμαρχε η συντήρηση ελάχιστη κράτα καθαρή την πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαίσια!
    Καταστροφή τόσο της πλατείας Ελιάς όσο του Ωρολογίου!
    Αυτό που έκαναν είναι μια άθλια καρικατούρα!
    Ακαλαίσθητο και απαίσιο!
    Και στην πλατεία Ελιάς υποτίθεται ότι έγινε ανάπλαση!!
    Ανάπλαση με τα σπασμένα καρφωμένα σανίδια,ένα άθλιο παρακμιακό συντριβάνι (συνάδει με την εικόνα της πόλης) και το χώμα.
    Ενώ η πλατεία με την προηγούμενη μορφή της ήταν τέλεια!
    Η Ουσουλτζογλου φρόντισε να την καταστρέψει ολοσχερώς και μας την άφησε ως παρακαταθήκη του σπουδαίου έργου της!!
    Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έχεις την αισθητική της τσέπης,κάθε δήμαρχος να χαλά τα του προηγούμενου για αναθέσεις σε δικούς του. Μην ανησυχείς την αισθητική σου έχουν οι περισσότεροι,και οι μεν και οι δε και οι λίγο πιο δε.

      Διαγραφή
  4. Την πλατεία στο ρολόι την έκανε ο Σκούμπι. Ούτε η Χαρούλα ούτε ο σημερινός Δήμαρχος.
    Αλλά 100 Βεροιώτες να ρωτήσεις για το τι πλατείες θέλουν στην Εληά (με η και όχι με ι σαν τοπονύμιο) και στο ρολόι θα σου πουν 101 διαφορετικές γνώμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν όμως γίνει τελικά η όποια διακόσμηση, οι άλλοι δεν συνεχίζουν την γκρίνια.

      Διαγραφή
  6. Το χειρότερο πράγμα στη βέροια, δεν ειναι ουτε οι δρομοι, ουτε οι πλατειες, ουτε οι δημαρχοι. Είναι οι κουτοπονηροι, στενομυαλοι, κομματικοποιημενοι πολίτες της. Δεν αγαπούμ καθόλου την πολη τους. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε λιγα χρονια θα πλενουν εκει τις βρωμοποδαρες τους οι επενδυτες απο την δομη στο φραγμα. τωρα μολις μας πουν το ποιημα οι εμβολιασμενοι αυτοι θα ξαμολυθουν να κατοικησουν την ελλαδα νομιμα και με τις ευχες ολων των ρουφιανοκυβερνησεων σας που ψηφιζετε γκιαουρηδες ελληνες , ραγιαδες του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι άνθρωπια,τι νοημοσύνη,τι καλοσύνη,ακόμη και οι μέντορες σου Γκέμπελς και Φον Εςς θα εκπλήσσονταν.

      Διαγραφή
  8. 21 Ιουνίου 2021 - 10:47 π.μ.
    Εισαι σαράντα χιλιόμετρα πίσω απο τον ήλιο. Η κρίση σου για όσα συμβαίνουν γύρω σου, ειναι νηπίου. Καταπίνεις αμάσητα όσα σε σερβίρουν εχθρικές κυβερνήσεις, πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι "αλληλέγγυοι", φιλάνθρωποι της κακιάς ώρας. Το δάσος σου δείχνουν και κοιτάς την πουτίγκα. Παπαγάλος ξεπουπουλιασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ