Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθησαν οι γυναίκες που πωλούσαν προϊόντα δήθεν για Σύλλογο της Ημαθίας

Στη σύλληψη δυο γυναικών που προσποιούνταν μέλη Συλλόγου της Ημαθίας και πωλούσαν προϊόντα σε ανύποπτους πολίτες, προχώρησε η Ασφάλεια Αλεξάνδρειας. Έπειτα από καταγγελίες πολιτών στον Σύλλογο για τη δράση επιτήδειων, άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας, που εντόπισε σε περιοχή της Αλεξάνδρειας τις δύο γυναίκες, ηλικίας 30 και 26 ετών να διενεργούν παράνομο έρανο με πλαστή διαπίστευση του ιδρύματος, πουλώντας διάφορα αντικείμενα. Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο γυναίκες και κατάσχεσαν τα προϊόντα και τα χρήματα που είχαν στην κατοχή τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν προχθές (15 Ιουνίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 2 ημεδαπές γυναίκες, καθώς μετά από καταγγελία συλλόγου, διαπιστώθηκε να διενεργούν παράνομο έρανο δήθεν εκ μέρους του συλλόγου, πουλώντας διάφορα αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προς πώληση αντικείμενα, μία πλαστή διαπίστευση ιδρύματος και το χρηματικό ποσό των 31,7 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ