Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Jolie Laide»: Τα αέρινα φορέματα του καλοκαιριού, τα bubble κολάν που έψαχνες... με ένα κλικ!

Όλα τα must-haves κομμάτια για το φετινό Καλοκαίρι 2021 με ένα κλικ στο jolielaide.gr

Τα φορέματα είναι απαραίτητα σε κάθε γκαρνταρόμπα το καλοκαίρι. Αέρινα, άνετα και δροσερά φορέματα για τέλειο στυλ το καλοκαίρι, για τις καθημερινές ή πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Με ένα κλικ στο jolielaide.gr θα βρείτε τα πιο stylish, αέρινα φορέματα του καλοκαιριού για τέλειο look στην πόλη ή στις διακοπές, μίνι ή μάξι που κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Αν θέλετε ένα πιο athletic look χωρίς να χάσετε την θηλυκότητά σας, για τις βόλτες σας ή τον αθλητισμό, δοκιμάστε τα πιο hot κομμάτια της σεζόν, τα υπέροχα κυψελωτά push up κολάν σε πολλά φλούο χρώματα, σε μακρύ, ποδηλατικό ή κοντό για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει αλλά και τα fitness set με ψηλόμεσο κοντό κολάν & top μπουστάκι.

Και επειδή τα μαγιό έχουν πλέον την τιμητική τους, στο jolielaide.gr θα βρείτε τις νέες τάσεις που θα φορεθούν φέτος στα μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι με μοντέρνες λεπτομέρειες, σε μοναδικά χρώματα και σχέδια.

Τα ωραιότερα κομμάτια του φετινού καλοκαιριού με ένα κλικ στο jolielaide.gr. ή στο κατάστημα jolielaide Ιπποκράτους 23 στη Βέροια.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ