Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

20 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Στα 2.070 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 5 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 147 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και
καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 26ης Ιουλίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 20 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 5.396.

1 σχόλιο:

  1. Ψεκ, αλλά με νιονιο27 Ιουλίου 2021 στις 9:15 π.μ.

    Ο αψεκαστος, δεν είναι απαραίτητα μη βλακας.

    Πριν τον κορονοιο πέθαιναν οι υπερήλικες και όσοι είχαν νοσήματα όπως νεφροπαθείς, καρδιακόι, διαβητικοί από τον ιό της γρίπης.

    Κάνανε όμως ένα εμβόλιο το φθινόπωρο και σε μεγάλο ποσοστό την γλυτώναν(μ) ε τη ζωή των.

    Εμβολιαζομασταν όλες οι ηλικίες, η, οι μαθητές για να αφανισουμε τον ιό;

    ΌΧΙ.

    Τώρα γιατί αναγκάζουν ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΜΒΌΛΙΟ;

    Η φασιστική κυβέρνηση, από μια κυβέρνηση που εκτελεί εντολές έξω από την χώρα, αβουλα, άκριτα και χωρίς να λάβει υπ όψιν τις ιδιαίτεροτητες κάθε χωρας(μέσος όρος ηλικίας πολιτών, υποδομές υγείας, οικονομική κατάσταση των) είναι, όση ειναι, η διαφορά οπτικής στις ειδήσεις το ΣΚΑΙ καιτης ΕΡΤ.

    Οι αψεκαστοι βλέπουν διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ