Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο νέος σχηματισμός της Βέροιας - Μπαίνουμε στο μυαλό του Δερμιτζάκη

Tου Βασίλη Αλαμπορινού
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, σας παρουσιάζω μία προσέγγιση της επόμενης αγωνιστικής ημέρας της Βέροιας, υποθέτοντας εμείς οι απ' έξω τα κάτωθι: 1ον ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης θα πορευτεί με σχηματισμό οργάνωσης θέσεων και στη Superleague 2, το 4-2-3-1 (προσωπική μου εκτίμηση λόγω φοβερών παρουσιών φέτος και μεγάλων ομάδων στη Β' εθνική είναι πως δεν θα είναι έτσι - τουλάχιστον με τους εναπομείναντες στο κέντρο- , αλλά θα είναι ίσως κάποιο 4-3-3 χωρίς ξεκάθαρο 10άρι αλλά με 8άρι και δυο 6άρια). Εκεί κολλάει ίσως κι ο Μούργος με εναλλαγή με τον Πασά, αν υποθέσουμε ότι θα τον εμπιστευτεί ο προπονητής.

2ον ότι ο κεντρικός αμυντικός Δημόπουλος που αποκτήθηκε προορίζεται για βασικός στο νέο σχήμα... Επίσης έχω την υπόνοια, οτι αν δεν αποκτηθεί ένας ποιοτικός αντι-Πόζογλου, αυτός ο άλλος "αντί" θα είναι ο Παπαχρήστος ο οποίος έχει την επιθετική ποιότητα. Κι ο Πεταυράκης να καλύπτει τη θέση ως βασικός πλάγιος αριστερός μπακ ... Ή να τους υπολογίζει και τους 2 για αριατερό μπακ και να αποκτηθεί ο έξτρα ποιοτικός εξτρέμ...

Αυτό που βλέπουμε είναι πως αποκτήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα κεντρικός αμυντικός (που θα τον δούμε εν καιρώ τι ψάρια πιάνει), αλλά ακόμη δεν αποκτήθηκαν κεντρικοί μέσοι. Αναφορές υπάρχουν να συνδέουν τη Βέροια με τον αρχηγό της Καβάλας Γαβριηλίδη για αντι- Βεργώνη. Ίσως και να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή. 

Όλα θα εξαρτηθούν από το πού βλέπει ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του τον Μούργο και τον Πασά. Σε ποια θέση οργάνωσης και σε ποιον ρόλο... Επίσης, η ποσότητα των μεταγραφών θα είναι τέτοια, ανάλογη και με τη χρήση βασικών ή όχι των Μπλέτσα και Οικονόμου... Ή αν απελευθερώσει τον Οικονόμου να παίξει πιο μπροστά ενδεχομένως από δυο 6άρια κόφτες... Σε ποιό 3ο του γηπέδου θα ξεκινάει την επιθετική οργάνωση.... Σε ποιο η αμυντική... Πολλά ερωτήματα που καλούν να λύσουν οι άνθρωποι της ομάδας, με πρωτεργάτες το τεχνικό team ( που έχει και κάποιες διαφοροποιήσεις).

Επίσης, λογικά η ομάδα θα κινηθεί στο επόμενο διάστημα για κεντρικό επιθετικό, για 3ο τερματοφύλακα και ίσως σύγχρονο δεκάρι πίσω από τον φορ. Επίσης, θα πρέπει είτε να δοθεί η ευκαιρία σε πιτσιρικάδες να είναι στον πάγκο ως 2η - 3η λύση ή να αποκτηθούν παίκτες κάποιας συγκεκριμένης αξίας που να αποτελέσουν δυναμικές εναλλακτικές και γιατί όχι να βάλουν τα δύσκολα στους βασικούς, με το υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο.

Το σίγουρο είναι, πως ότι γίνει από τη διοίκηση, ελπίζουμε πως θα γίνει με γνώμονα το καλό της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ