Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα!

Για μια ακόμη φορά, το Τμήμα Τροχαίας βρέθηκε σε Δημοτικό Σχολείο της Βέροιας, προκειμένου να μεταδώσει κανόνες οδικής κυκλοφορίας στους νεαρούς μαθητές. Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, έχοντας μαζί τους ειδικό εξοπλισμό, οχήματα, προσομοιωτές μέθης και ειδικά παζλ επιμόρφωσαν και ενθουσίασαν τους μικρούς μαθητές. Οι «ένστολοι» μίλησαν στα παιδιά και τους τόνισαν πως πρέπει να διακατέχονται από οδική παιδεία και να σέβονται τους συνοδηγούς τους. Μια αξιέπαινη προσπάθεια του Τμήματος Τροχαίας που δίνει το βάρος στις νεαρές ηλικίες και μαθαίνει τους νέους πως θα γίνουν καλύτεροι οδηγοί στο μέλλον.






2 σχόλια:

  1. Ο δήμος Βέροιας η ,η αντιπεριφερεια να κατασκευάσει και να λειτουργήσει ενα σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο κυκλοφορικής αγωγής οπου θα επισκέπτονται σχολεία του νομού Ημαθίας, με υποδομες ωστε και το χειμωνα οι μαθητές να ενημερωνονται για τους κανόνες κυκλοφορίας, πεζών, ποδηλατιστών , οχημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΣ













    ΟΚ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ....
    ΠΑΛΙΟ ΣΚΙΤΖΗΔΕΣ ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ
    ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΑΛΙΟ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ