Quantcast

http://picasion.com/

Θα μας τρελάνεις ρε Βέροια;

Και εκεί που έχεις δεχθεί σ' ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δύο μόλις γκολ και στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές ο Βελλίδης δεν έχει μαζέψει την μπάλα από το μπακλαβωτό, ξαφνικά πας στην Ηγουμενίτσα και τρως τρία! Εκεί που πας να κάνεις το «4 στα 4» και να στεφθείς πρωταθλητής, τρως την
σφαλιάρα σου από ένα ακόμη χωριό και είσαι πλέον 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καβάλα. Ευτυχώς που ο Πανσερραϊκός έχασε μέσα στην έδρα του από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1, γιατί αλλιώς θα κινδυνεύαμε να χάσουμε και την δεύτερη προνομιούχο θέση. 

Και ρωτώ ευθέως σαν «Κατάσκοπος»... Θα μας τρελάνεις ρε Βέροια; Δεν μπόρεσες να πάρεις ούτε το Χ, για να έχεις ελπίδες να νικήσεις την Καβάλα και να βγεις πρώτη στην ισοβαθμία; 

Θεωρώ πως το ματς το έχασε ο Δερμιτζάκης. Καλά ρε Παύλο, προηγείσαι στο δεύτερο λεπτό με 0-1 και μέσα σε 50 λεπτά δέχεσαι τρία τέρματα; Αν είναι δυνατόν! 

Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι πέρα από Λουκίνα, Πασά και Πόζογλου, δεν σκοράρει κανείς άλλος. Μα κανείς άλλος! Είναι δυνατόν σ' ολόκληρο το πρωτάθλημα οι χαφ σου να μην έχουν πετύχει γκολ; Επίσης δεν παίρνεις γκολ από την πίσω γραμμή. 

Σε μια μεγάλη ομάδα, σκοράρουν από στατικές φάσεις οι στόπερ σου και τα μπακ σου κάνουν διεισδύσεις. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει γίνει καλή δουλειά. Για την άμυνα τι να πω; Έκανε ένα πολύ κακό ματς. Συμβαίνουν και αυτά. Όλη την χρονιά τα πήγαν περίφημα. 

Πόνεσε πολύ αυτή η ήττα από τον Θεσπρωτό με 3-2. Επειδή η ομάδα τελικά θα ανέβει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στην Super League 2, θέλουμε μεταγραφές! Κάποιοι δεν μπορούν να προσφέρουν. Είναι βαριά η φανέλα της Βέροιας για εκείνους. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως του χρόνου θα αντιμετωπίζεις Λάρισα, Ξάνθη, Λεβαδειακό και Εργοτέλη και όχι Αλωνάκια, Αριδαία και Τρίγλια. 

Το φετινό πρωτάθλημα χάθηκε στα τρία 0-0 που κάναμε με Τρίγλια, Αλμωπό, ΑΕΠ Κοζάνης και στην ήττα στην Ηγουμενίτσα. Ταμείο βέβαια θα κάνουμε στο τέλος. Η ομάδα πρέπει να κάνει το «3 στα 3» και να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Νίκη και μόνο νίκη με την Καβάλα. 

Α ρε Δερμιτζάκη σε χτύπησε και εσένα το Κάρμα. Άφησες τους «Αργοναύτες»  για να κάνεις το βήμα παραπάνω στη Βέροια και εκείνοι σε πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα! Κάρμα το λένε...!

13 σχόλια:

  1. Πες τα ρε Κατάσκοπε είσαι ο μόνος που μιλάς με την γλώσσα της αλήθειας και δεν γλύφεις τον Δερμιτζάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΡΤΕ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΘΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χαφ δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση στο ταχυδρομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις πάρουμε την πρώτη θέση να δω που θα κρυφτείς αποτυχημένε κατάσκοπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σταματήστε την γκρίνια. δεύτεροι είμαστε να σας θυμίσω πέρσι ήμασταν εβδομοι με Γεωργιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. an pame me aytoys toys paiktes stin syper legaye klafta xaralampe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα τελευταια 2-3 χρονια εχουν γινει πολλες λαθος επιλογες και κριμα για τον προεδρο που βαζει χρημα. Ας ελπισουμε του χρονου που η ομαδα θα αγωνιζεται με <> ομαδες να γινει πιο καλη διαχειριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου φαίνεται ότι δεν πήρατε χαμπάρι με τό τί παιχνίδια παίζονται, αν δεν το καταλάβατε δουλειές θέλουν νά κάνουν οι διοικούντες μπίζνες πού λένε για τίς επιχειρήσεις τους.Το δεύτερο γκολ στο τέλος ήταν ξεκαρφομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι δυνατόν να παίζει ο οικονόμου βασικός και όχι ο Μπλετσας;;;;Θα μας τρελάνεις Παύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανεξαρτησία η λύση για την ομάδα της πόλης μας. Ότι θα ανέβουμε θα ανέβουμε αλλά τι μέλλον έχουμε σαν ΠΑΟΚ Γ' ρωτώ? Χρειάζεται νέο στορυ, προοπτική, επένδυση στο μέλλον με παράγοντες, προπονητές, παίκτες και φιλάθλους που θα πιστέψουν σαυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φίλαθλοι δεν πιστεύουν σε ασπρόμαυρο θυγατρικό project και για αυτό απομακρύνθηκαν...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ