Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/6 - 13/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
 Στις 3 Ιουνίου κορυφώθηκε η όψη 120 μοιρών της Αφροδίτης με τον Δία. Ο Δίας από τη συγκεκριμένη θέση θα δώσει πάρα πολλά θετικά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται σε ζώδια που δεν του είναι τόσο συμβατά με τη φύση του Πλανήτη που είναι η τύχη, η επέκταση των σχεδίων μας με την υλοποίηση τους, της καλοπέρασης και των υπερβολών. Ο πλανητικός συνδυασμός θα μας φέρει αγάπη, κουβαρντοσύνη, γενναιοδωρία, μεγάλων διαστάσεων έρωτες, πολλά φλερτ και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Το συγκεκριμένο διάστημα ευνοεί τους αρραβώνες, τους γάμους και τους λόγους αγάπης. Ειδυλλιακό δείπνο κάτω από το φως του φεγγαριού και των κεριών έχοντας θέα τον πύργο του Eiffel θα μπορούσε να είναι η ζωγραφιά που να περιγράφει τη συγκεκριμένη όψη σε αυτά τα ζώδια και τους πλανήτες. Οικονομικά είναι μία όψη η οποία μπορεί να δώσει και εδώ τα μέγιστα, όχι μόνο λόγω της όψης αλλά και του στοιχείου των πλανητων που είναι το υγρό στοιχείο και ενισχύει σημαντικά σχέδια μας τα οποία σχετίζονται με οικονομικές επενδύσεις, οικονομικές συμφωνίες όπως και εύνοια σε τυχερά παιχνίδια. Η συγκεκριμένη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα ευνοήσει πάρα πολύ όσους έχουν προσωπικό πλανήτη δηλαδή Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, ωροσκόπο και υπο προυποθέσεις* στους υπόλοιπους πλανήτες όσοι έχουν κοντά στη πρώτη μοίρα με ανοχή 2 μοίρες δηλαδή 1ο δεκαήμερο στα ζώδια των Ιχθύων, Καρκίνου, Σκορπιού όπως δευτερευόντως στους Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους.*Οι προϋποθέσεις των μεγάλων πλανητών σχετίζονται αν ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου βρίσκεται στις μοίρες και στο ζώδιο στο οποίο κορυφώνεται το γεγονός. πχ Ωροσκόπος Αιγόκερως κυβερνήτης Κρόνος. Αν έχουμε Κρόνο σε ζώδιο στοιχείου Νερού η όψη μας επηρεάζει θετικά.

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου προκαλεί ένα έντονο επικοινωνιακό χάος στην καθημερινότητά σου. Το επικοινωνιακό κομφούζιο προκύπτει γιατί και ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, όπου προκύπτουν μπερδέματα, συγχύσεις καθυστερήσεις που σε πηγαίνουν πίσω. Διανύεις όμως μία εποχή που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου, πολλά από αυτά που θα σκεφτείς και θα πάρεις απόφαση τώρα, όσο δύσκολα και να φαίνονται, θα τα θέσεις σε εφαρμογή λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο από τις 11 του μήνα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Ετοιμάσου για στιγμές γεμάτες πάθος, ερωτική διεκδίκηση αλλά και κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι σημαντικό να είσαι προσεχτικός σε λόγια, συζητήσεις, οικονομικά συμφωνητικά. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια και προβληματισμός.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης σε βρίσκει ανικανοποίητο και ανασφαλή για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή γύρω σου. Τα οικονομικά αποτελούν τον τομέα που πιέζεσαι και υπάρχουν ειδήσεις που σε απογοητεύουν και σε πάνε πίσω. Υπάρχουν καθυστερήσεις, συγχύσεις και διλήμματα τόσο για την εξέλιξη των οικονομικών όσο και για υποθέσεις αισθηματικές οι οποίες και σε βυθίζουν στην αμφιβολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι περίοδος που κάνεις επανεκτιμήσεις και αξιολογείς τα δεδομένα της ζωής σου! Η επικέντρωση σε έναν έρωτα από το παρελθόν σε πάει πίσω και σε προβληματίζει. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο προσφέρει ωστόσο το άνοιγμα για μία ανέμελη γνωριμία που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η στιγμή που οι συνθήκες σε αναγκάζουν να πάρεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου και να κινηθείς σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Στα οικονομικά είσαι εξαιρετικά προβληματισμένος όμως είναι μία προσωρινή μπόρα που θα περάσει.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Εβδομάδα με Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου και τον Ερμή (κυβερνήτη σου) να κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σου! Βρίσκεσαι σε μία περίοδο ουσιαστικής και ολοκληρωτικής αναμόρφωσης της ζωής σου, όπου καλείσαι να κλείσεις κύκλους για να ανοίξεις καινούργιους. Οι καταστάσεις σε μπερδεύουν, σε βάζουν σε διλήμματα είναι σκόπιμο να μην λειτουργήσεις απρόσεκτα και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε περίοδο κρίσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου γίνονται ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιείς ότι άλλα σχέδια έκανε για την πορεία μίας σχέσης και τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες. Δεν είναι διάστημα για να κρίνεις καταστάσεις ή ανθρώπους

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπαίνεις σε διάστημα που πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες, αλλά και να βάλεις σε μία τάξη το χάος που συμβαίνει γύρω σου. Στα οικονομικά η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βοηθά στην ενίσχυση του εισοδήματός σου.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου, νιώθεις κούραση ψυχική και σωματική ενώ η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει στο προσκήνιο αποκαλύψεις αλλά και δοκιμασίες που σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά στην αλήθεια. Δείξε προσοχή σε σκάνδαλα και αποκαλύψεις, διαφύλαξε τα μυστικά σου και μην ανοίγεις εύκολα τα χαρτιά σου σε ανθρώπους που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεωθείς και να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με την εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έντονο ερωτικό πάθος αναμένεται αυτή την εβδομάδα όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Η ερωτική σου ζωή είναι πιπεράτη, έχει τα πάθη της αλλά και τα αδιέξοδά της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε μία περίοδο που γίνονται ξεκαθαρίσματα και δεν νιώθεις ασφαλής. Κάνε υπομονή στην αργή εξέλιξη. Στα οικονομικά μπαίνεις σε περίοδο που θα υπάρξουν αρκετά έξοδα.

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έρχεται με μία Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία και σε επηρεάζει έντονα αφού ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου! Νιώθεις ότι κάποια σχέδια και επιθυμίες σου ματαιώνονται και ότι βρίσκεσαι διαρκώς στον ίδιο παρανομαστή που σε κάνει να νιώθεις ανικανοποίητος. Συνάμα κάποια μπερδέματα στο κοινωνικό σου περιβάλλον είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου αυτή την Παρασκευή και από αυτή την θέση σε γεμίζει με δυναμισμό αλλά σε ωθεί και σε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μία περίοδος που πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες για να κρατήσεις κοντά σου το άτομο που ποθείς. Τα θέλω τα δικά σου δεν συμβαδίζουν με τα θέλω του ατόμου που σε ενδιαφέρει είτε υπάρχει κάποιο εμπόδιο που δεν επιτρέπει τώρα να χαρείς τον έρωτα έτσι όπως θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μία αγωνιστική περίοδο για τα επαγγελματικά σου, δεν λείπουν όμως τα ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες σου ! Στα οικονομικά σου παρόλο που δεν υπάρχουν ισχυρές πιέσεις είναι φανερό ότι κάποια σχέδια καθυστερούν.

♍ Παρθένος

Γενικά

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου γιατί σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων, η οποία και φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στους στόχους και στα επαγγελματικά σου. Νιώθεις ότι υπάρχουν ισχυρά εμπόδια, ή ότι πρέπει τώρα να προκύψουν αλλαγές που σε ξεβολεύουν είτε ακόμα και σε θίγουν! Δείξε υπομονή και θυμήσου ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, επομένως πρέπει να προσέξεις πολύ σε λόγια, συζητήσεις ή και συμφωνητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο η αισθηματική σου ζωή μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιητική αλλά και να δεις κάποια φλερτ από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Είναι ιδανικό διάστημα για να πάρεις μία ανταμοιβή μέσω από μία αισθηματική εξέλιξη η οποία και θα έρθει ξαφνικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν είσαι ευχαριστημένος και προκύπτουν προβλήματα που σε πηγαίνουν πίσω ή καθυστερούν τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου τα καταφέρνεις και δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με ταξιδιάρα διάθεση, αλλά με την επιθυμία κιόλας να δραπετεύσεις από όλους και απο όλα. Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων αλλάζεις σκέψη, κοσμοθεωρία αλλά επιθυμείς να κλείσεις και εκκρεμότητες του χτες. Προσοχή σε νομικά έγγραφα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες ενώ συγκράτησε τώρα την τόλμη και το ρίσκο. Ο Άρης από την Παρασκευή εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και πυροδοτεί ευχάριστα την κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο θέτεις στόχους αλλά αρχίζεις να βλέπεις κάποιες υποθέσεις με ένα τελείως διαφορετικό μάτι! Είσαι ανοιχτός σε νέα δεδομένα, νέες προοπτικές και η δίψα σου είναι να ξεφύγεις από την ρουτίνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά βιώνεις μεγάλο ανταγωνισμό που σε φθείρει αυτή την περίοδο! Επικεντρώσου δημιουργικά σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις και δεν θα βρεθείς χαμένος. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο των Διδύμων, ρίχνει την ψυχολογία σου ίσως γιατί το μυαλό επικεντρώνεται πολύ περισσότερο σε υποθέσεις παρελθοντικές που σε στιγμάτισαν. Οι μέρες σου γεμίζουν με πάθος, ζήλεια, ανταγωνιστικότητα και μεγάλη επιμονή, όμως αυτό που σε πάει αρκετά πίσω είναι το οικονομικό, αφού οι τρέχουσες υποχρεώσεις σου είναι φανερό ότι σε πιέζουν πολύ . Δείξε προσοχή σε λογαριασμούς, δάνεια, γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να σε πάνε πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διανύεις μία καλή περίοδο αρκεί να μην αφήσεις τις πληγές και τα απωθημένα του χτες να χαλάσουν το όμορφο τοπίο που δημιουργεί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο! Ένα νέο σχέδιο, γνωριμία η προοπτική στα αισθηματικά μπορεί να σου δώσει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση, θέτεις στόχους και λειτουργείς πολύ δυναμικά ιδιαίτερα από τις 11 του μήνα που ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Στα οικονομικά σου είσαι ευάλωτος και τα έξοδα που έχεις τώρα σε αποσυντονίζουν!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων η οποία και σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στο διαμετρικά απέναντι από το δικό σου ζώδιο! Σχέσεις και συνεργασίες σε απογοητεύουν, διαψεύδουν τις προσδοκίες σου έτσι και οδηγείσαι σε οριστικά ξεκαθαρίσματα γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Από την Παρασκευή με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, είσαι αρκετά πιο αισιόδοξος και ενεργητικός και κυνηγάς νέα σχέδια για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις, άλλα εννοείς και άλλα γίνονται ... Η κατάσταση στα ερωτικά σου είναι εξαιρετικά μπερδεμένη αυτή την περίοδο, καλό είναι λοιπόν να μην βγάλεις σαφή και ξεκάθαρα συμπεράσματα! Μία ρήξη σχέσης είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου έστω και αν θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο διπλωματικά. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Στα οικονομικά παίρνεις μία σημαντική ανάσα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Σε μία τόσο σημαντική εβδομάδα εσύ φίλε μου Αιγόκερε είσαι αρκετά αποσυντονισμένος, γιατί το πρόγραμμά σου πηγαίνει πίσω, είτε και στην εργασία σου συμβαίνουν ευτράπελα και αλλαγές που σου προκαλούν εκνευρισμό. Η Ηλιακή Έκλειψη εντείνει τη νευρικότητα και το στρες για τις ημέρες που ακολουθούν, είναι σημαντικό να αφιερώσεις λοιπόν περισσότερο χρόνο για σένα και για την ξεκούραση σου! Οι σχέσεις σου μπαίνουν σε ένα καλύτερο στάδιο, ενώ τα οικονομικά σε πιέζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μπορείς πραγματικά να αναθερμάνεις το κλίμα στην σχέση σου και να καλύψεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί. Μία ξαφνική γνωριμία αλλάζει το σκηνικό των αισθηματικών για σένα που είσαι χωρίς ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολη εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου αφού προκύπτουν αναβολές, καθυστερήσεις και λάθη που σε πηγαίνουν αρκετά πίσω αλλά και σε γεμίζουν με άγχος. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης σε βρίσκει μπερδεμένο και ανικανοποίητο για την εξέλιξη των αισθηματικών σου , ενώ διανύεις ένα στάδιο που πρέπει να πάρεις τι θα αφήσεις πίσω σου και τι θα κρατήσεις κοντά σου! Είναι πολυ πιθανό ότι πεισμώνεις και τα θέλεις όλα δικά σου όμως οι συνθήκες σε απογοητεύουν! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την Παρασκευή φέρνει έντονες εξελίξεις και γεγονότα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι σε μία περίοδο που δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό καλείσαι να κάνεις, να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αναγνωρίσεις ποια θα είναι τα βαθύτερα ζητούμενα και οι επιθυμίες σου. Ερωτικές επαφές με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα που θα σταθείς ικανοποιημένος αλλά και δημιουργικός, παρατηρώντας οι κόποι και οι προσπάθειές σου να πιάνουν τόπο! Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη αυτή την εβδομάδα στην καθημερινότητά σου φίλε μου Ιχθύ, αφού η Ηλιακή Έκλειψη σε επηρεάζει άμεσα, φέρνοντας σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική ζωή, στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στην εργασία . Πολλά φαίνεται να αλλάζουν τώρα ενώ κάποιες εξελίξεις σε κάνουν να νιώθεις ότι τα πράγματα έρχονται διαφορετικά από ότι υπολόγιζες. Προσοχή τους οικογενειακούς καβγάδες αυτό το διάστημα, ενώ επικεντρώσου πολύ περισσότερο σε νέους τρόπους για την δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το διάστημα είναι θετικό αφού η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βάζει τα δυνατά της για να σε ανακουφίσει από το έντονο στρες της περιόδου και να σου προσφέρει την χαρά, την ανεμελιά και τον ερωτισμό που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε περίοδο εγρήγορσης αλλά και άγχους, προκειμένου να αντιμετωπίσεις και να λύσεις τις αναποδιές που έχουν προκύψει ο τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά οι προοπτικές είναι καλύτερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ