Quantcast

http://picasion.com/

«Cantina River» στο Φράγμα: Ο πιο όμορφος και άνετος χώρος για τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις!

Διοργανώστε γενέθλια ή βάπτιση κάτω από τα δέντρα, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης! Εξαιρετικές τιμές - Άνετο πάρκινγκ
Η καλοκαιρινή όαση στη Βέροια λέγεται «Cantina River». Το πιο όμορφο σημείο της πόλης απέκτησε και φέτος το καλοκαιρινό του στέκι δίπλα στο Φράγμα του Αλιάκμονα, έτοιμο να μας προσφέρει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Ένας μεγάλος και άνετος χώρος, μέσα στο πράσινο, ιδανικό σημείο συνάντησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, παρέες. Αποτελεί από μόνο του μια mini απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης, που θα το κάνουμε το ολοήμερο στέκι μας.


Γιατί το «Cantina River» είναι καθημερινά ανοιχτό, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για τον πρώτο πρωινό καφέ, για τα μεσημεριανά μας τσίπουρα, για το βραδινό μας φαγητό ή ποτό. Το μπαρ ετοιμάζει όλα τα είδη καφέ, σοκολάτες, αναψυκτικά και χυμούς, γρανίτες και λαχταριστές γεύσεις παγωτών, τα αγαπημένα μας ποτά και καλοκαιρινά κοκτέιλ. Απολαύστε 
παγωμένες μπύρες με εξαιρετικά ψητά και σε σάντουιτς αλλά και ιδιαίτερες σούβλες και όλα αυτά σε ένα ειδυλλιακό σημείο, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Και με άνετο πάρκινγκ.

Ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις!

Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Διοργανώστε γενέθλια ή βάπτιση ή άλλη κοινωνική σας εκδήλωση κάτω από τα δέντρα, σε ένα δροσερό, άνετο και ασφαλές περιβάλλον, με εξαιρετικές τιμές, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης! Ιδανικός συνδυασμός για διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές! 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6980308471.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ