Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μετακόμισε» στο Βέρμιο ο Άρης

Στα 3-5 Πηγάδια… μετακόμισε από σήμερα ο Άρης για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραμείνουν στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας μέχρι και τις 26 του τρέχοντος μήνα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε συνολικά στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. Ακόμα, τρεις παίκτες αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή της ομάδας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τους εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Ματίγια, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Χατζηπιρπιρίδης.

19 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πήρα ξεπουπουλιαστρα έρχομαι

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχχαχα
      Ωραίος Τούρκος.
      Δεν θα βάλετε φέτος VODAFONE στο γήπεδο.
      Χαψψαχαψ

      Διαγραφή
    3. Σςςςςς! Σας ακουει το αφεντικο σας απο τον Πειραια. Σας εδωσε αδεια να μιλησετε;

      Διαγραφή
    4. Πρόσεχε ο Κόκκαλης είναι ζωντανός
      Μπορεί να κάνει κίνηση να σας ξαναπάρει
      Γιουσουφακια του γαύρου

      Διαγραφή
  2. Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν κατάλαβες ότι ο Καρυπίδης ανήκει στον Άρη,ενώ ο Παοκ ανήκει στον Ιβαν οπότε δεν μιλάμε για αξιοπρέπεια. Ο Παοκ την εποχή εκείνη ομάδα με οπαδούς χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων τον εκμεταλλεύτηκαν στη μεταπολίτευση με το περίφημο πενηνταρικο ,μετα όργανα εξουσίας του Τσοχατζόπουλου,τέλος αβανταδοροι του Ιβάν, επόμενο ήταν να γιγαντωθεί. Αλλά τις δύσκολες εποχές που είχε μπάτζετ σαν του Άρη η 9η θέση ήταν η καλύτερη που πήρε.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστουμε για το κοινωνιολογικο και ιστορικο μαθημα.Το ξερουμε βεβαια οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα που αγκαλιαζει ολες τις κοινωνικες ομαδες και κυριως τις λαικες ,σε αντιθεση με τον Αρη που εκπροσωπει την αστικη ταξη της Θεσ/νικης και μιας μικρης μειοψηφιας αλλων. Γι'αυτο υπολειπεται κατα πολυ σε φιλαθλους. Οσο για τις θεσεις που εχει κατακτησει, οσο και οποτε δεν πηγε καλα ποτε δεν εφτασε στο σημειο να παιξει 2-3 φορες φορες β' εθνικη. Για τις σχεσεις εξαρτησης της ομαδας σου ,τα ειπε ολα ο Μητρουδης.

      Διαγραφή
  3. Καλή αρχή ρε Αρειαναρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχη μεση και στο τελος ξερουμε,παλι , τι θα γινει . Η προετοιμασια σας ειναι πεταμενα λεφτα.

      Διαγραφή
  4. Ημαθία και Άρης μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερώτηση ποιον προπονητή ΦΙΦΑ Α θα έχει ο Παοκ β';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον μέγα Πάμπλο με την Παμπλινα, που θα περνουν 400 χιλιάρικα για να προπονούν τα τρίτα του μπαοκ τα οποία δεν θα ανέβουν ποτέ κατηγορία. Πάντως πρωτάθλημα θα πάρει στη Β' με Ξάνθη,Βέροια, Δόξα, Σέρρες, Καβάλα και ποιός ξέρει πόσα ακόμη παραρτήματα και μπάτζετ όσο όλοι οι άλλοι 17 μαζί και εσείς στους δρόμους να γιορτάσετε για την β ομάδα σας.

      Διαγραφή
  6. Απαντηση: Ασε τον ΠΑΟΚ β' και δες μην σε κατεβασει το αφενικο σου , ο Μαρινακης σαν γαβρο β'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χοντρός έχει ομάδα β,οΑρης είναι για να παίρνει τη χαρά της μπαοκ με 20 φορές μικρότερο μπάτζετ,έτσι μέχρι να απελπιστει ο Ρώσος και πάρει την Τραπεζούντα ομάδα της καταγωγής του,εδώ έκανε τη δουλειά του ( λιμάνι,Πόρτο Καρρά, Παλιούρι, Ξάνθη, τσιγάρα, Μακεδονία Παλάς κτλ). Μετά να δεις γλέντια πως να πληρώσετε τη ΔΕΗ .

      Διαγραφή
    2. Ως τοτε θα εχετε πεσει αλλες τρεις φορες.

      Διαγραφή
    3. Και θα ξανανεβουμε για να σας γλενταμε.

      Διαγραφή
  7. Να ! Κατι τετοια λετε και σας...αγαπαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ