Quantcast

http://picasion.com/

Με δάκρυα στα μάτια, η Βέροια αποχαιρέτησε τον Γιάννη Χασιώτη

Βουβός πόνος και ένα σύνθημα από τις αθλήτριες

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο Γιάννης Χασιώτης. Ο άτυχος 39χρονος, έχασε την μάχη για την ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουν έναν άνθρωπο που αγαπήθηκε τόσο πολύ από την τοπική κοινωνία. Έναν πετυχημένο επιχειρηματία και έναν πρόεδρο ομάδας που την πήρε από την αφάνεια και την οδήγησε στα ευρωπαϊκά σαλόνια. 

Στην κηδεία του, πέρα από την συντετριμμένη οικογένειά του τραγικές φιγούρες ήταν οι αθλήτριες της Βέροιας 2017, οι οποίες τον αποχαιρέτισαν μ' ένα δυνατό σύνθημα που ακούστηκε μέχρι τον ουρανό.

Εκεί φυσικά ήταν και οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας του Βορρά» που ο αείμνηστος Γιάννης είχε ενεργό δράση στο οπαδικό κίνημα της Βέροιας και πολλοί άλλοι συγγενείς και φίλοι. Τα λόγια είναι περιττά... Καλό ταξίδι, αιωνία του η μνήμη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ