Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια ξύπνησε από τον λήθαργο - Άμυνα από ατσάλι και «βουρ» για την κούπα

Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει! Η Βέροια ξύπνησε από τον λήθαργο και πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 0-3 μέσα στον Απόλλων Πόντου. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές είχε στο ενεργητικό της, δύο νίκες με Θεσπρωτό και Πιερικό, μια ήττα από τον Πανσερραϊκό και τρεις ισοπαλίες με Καβάλα, Τρίγλια και ΑΕΠ Κοζάνης. Τα περιθώρια είχαν στενέψει επικίνδυνα. Όλοι τον αντιλήφθηκαν αυτό. Οι παίκτες έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό και από το 1ο έως και το 90ο λεπτό έδειξαν συγκέντρωση και θέληση για την νίκη. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα που φέρνει ηρεμία στα αποδυτήρια και ελπίδα για το μέλλον. Ασφαλώς και θα έρθουν ανεπιτυχή αποτελέσματα σ' έναν μαραθώνιο πρωταθλήματος. Το θέμα είναι τι αγωνιστικότητα βγάζεις και κυρίως τι μπάλα παίζεις. 

Χαίρομαι που ο Λουκίνας επέστρεψε στα γκολ. Έφαγε κράξιμο στις προηγούμενες αγωνιστικές για την δυστοκία του. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα. Ο Δερμιτζάκης παρουσίασε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο χορτάρι και είχε προσανατολισμό στο παιχνίδι της. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη στην Κατερίνη. 

Σειρά έχει τώρα o Ολυμπιακός Βόλου, ένα κρίσιμο και κομβικό ματς. Η νίκη είναι μονόδρομος για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οποιοδήποτε στραβοπάτημα, ακόμα και η ισοπαλία, θα είναι καταστροφική για την «Βασίλισσα», γιατί θα μείνουμε αρκετούς βαθμούς από την κορυφή. 

Θεωρώ πως η Καβάλα θα κάνει γκέλες στην συνέχεια και μην ξεχνάμε πως την έχουμε στην έδρα μας στον δεύτερο γύρο. Το θετικό είναι πως έχουμε άμυνα από ατσάλι. Έχουμε δεχθεί μόλις δύο γκολ σε 11 ματς. Αντίθετα έχουμε ένα θέμα στην επίθεση καθώς μετράμε 14 γκολ (11 μέχρι προχθές) σε αντίθεση με την Καβάλα που έχει 22 τέρματα και μ' ένα ματς λιγότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ