Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Παναγιώταρου μπήκε στη «Φάρμα» και προκάλεσε εγκεφαλικά επεισόδια!

Μια νέα προσθήκη υπήρξε χθες στην «Φάρμα», αφού στο ριάλιτι θα διαγωνίζεται πλέον κι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έκανε δυναμική είσοδο. Η πρώην σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου, αργά-αργά και με στιλ πέρασε την εξώπορτα του αγροκτήματος και χτύπησε την πόρτα του αρχηγού της εβδομάδας, Βασίλη Θεοδωρόπουλου. Ο Βασίλης άνοιξε την πόρτα και δεν πίστευε στα μάτια του, αφού είδε μπροστά του μία ξανθά καλλονή. 

Έπειτα ακολούθησε η περιήγηση της ζωντοχήρας της Βέροιας στο αγρόκτημα, όπου κυνήγησε κότες κι άρμεξε κατσίκα, με την Μαρία Μιαχαλοπούλoυ να εκνευρίζεται που δεν ήξερε πως ακριβώς να το κάνει κι ελπίζοντας να μην μείνει η Αλεξάνδρα εγκλωβισμένη στην εικόνα της. Θα καταφέρει η Αλεξάνδρα να «φορέσει τα γυαλιά» και στους πιο δύσπιστους της Φάρμας; Ίδωμεν...!

Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΚΑΘΕ ΚΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ. ΝΟΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  2. Πήγε για να ξεχάσει το διαζύγιο.
    Την είδανε έτσι, σου λέει ας πάει να αρμέξει τουλάχιστον.
    p. s.Φήμες λένε, ότι από 2 λίτρα γάλα τη μέρα που μάζευαν, η Παναγιώταρου αρμεξε 5,5lt διαψεύδονται ως κακοήθεις και αβάσιμες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ειναι αυτη η ασχημη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επιτέλους μάθετε να μιλάτε και να γράφετε. Χειρουργός είναι κι όχι χειρούργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ