Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά στη Μονή Δοβρά

Το Σάββατο 29 Μαΐου το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της εορτής της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στον πανηγυρίζοντα υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού, τελέστηκε Μεθεόρτιος Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Η ολοκλήρωση των λατρευτικών εκδηλώσεων της εορτής της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή, σηματοδοτεί και την έναρξη της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη μας στο πλαίσιο των ΚΖ΄ Παυλείων σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα δημοσιευτεί προσεχώς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ