Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινάει το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων στον Δήμο Βέροιας

Η υλοποίηση του προγράμματος εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Βέροιας ξεκινά από αύριο 6 Μαΐου 2021 και θα διαρκέσει έως τις 16 Μαΐου 2021. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Δημοτικό Κτηνιατρείο του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τη γερμανική φιλοζωική οργάνωση Tierinsel Umut Evi e.V. και τα συνεργαζόμενα τοπικά φιλοζωικά σωματεία. Στόχος του είναι να συμβάλει στον έλεγχο και στη σταδιακή μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και στη μείωση της επιθετικότητάς τους, ενώ παράλληλα με τον απαραίτητο αντιλυσσικό εμβολιασμό διασφαλίζεται στο έπακρο η δημόσια υγεία.

Η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Βέροιας αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Παρόμοιες δράσεις θα ενταθούν στο μέλλον με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας Καταφυγίου Ζώων: 2331071336
  • Τηλέφωνα Επικοινωνίας για τα Φιλοζωικά Σωματεία: 6932726576 (Βάσω Τάκη), 6940052090 (Ιζαμπέλλα Zoni), 6945276733 (Βάσω Νουβάκη).
  • Ειδικά για δήλωση γατιών: 6978377749 (κ. Δώρα).

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΈΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΊΑΣ. Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΜΕΤΡΟ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΣΠΙΤΆΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ Κ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΚΕΙ Κ ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΟΤΙΖΕΙ.
    ΟΧΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΑΛΙ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ..ΚΑΝΤΕ ΤΑ 2 ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γερμανική ΜΚΟ να τα φορτώσει να τα πάει Γερμανία.
    Αν έμενα με ορμήξει κ με δαγκώσει κ με αφήσει κουτσό μετά θα σας ταράξω στις μηνύσεις. Από δήμαρχο μέχρι το κάθε τεμπελόσκυλο υπάλληλο του δημαρχείου.
    Το μάθαμε τώρα , αντιλυσσικό κ οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε μεγάλα νούμερα τα ζώα αυτά έχουν πιο πολύ αξία από.εσας



    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ