Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καμπανάκι για την εστίαση της Βέροιας χτύπησε ο Τσανακτσίδης

«Οι επιχειρηματίες να μην ρεφάρουν την ζημιά με την ανάπτυξη περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων, βάζοντας σε κίνδυνο την υγιεινή»

Για το σοβαρό θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και των υγειονομικών κανόνων που θα πρέπει να επιβάλλονται μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Τσανακτσίδης. Αρχικά, μίλησε για το λιανεμπόριο της πόλης μας, όπου δήλωσε την ικανοποίησή του για τον τρόπο λειτουργίας του, ένα άτομο δηλαδή στο κατάστημα για 25 τ.μ., ενώ χτύπησε καμπανάκι κινδύνου για την εστίαση. 

Όπως τόνισε, και ενώ ο δήμος προσπαθεί να βοηθήσει τους επιχειρηματίες, δυστυχώς δεν κρατιούνται οι σωστές αποστάσεις. Μάλιστα, στους εξωτερικούς χώρους, έχουν συμπληρωθεί ακόμα περισσότερα τραπέζια. 

«Δεν θα πρέπει να λειτουργούμε κατά αυτόν τον τρόπο. Χρειάζεται να υπάρξει κάποιος έλεγχος, γιατί αυτό θα το βρούμε μπροστά μας. Αν λειτουργήσουμε έτσι, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο θα έχουμε και πάλι κλείσιμο της αγοράς. 

Νομίζω πως οι επιχειρηματίες της εστίασης θα πρέπει να λειτουργήσουν με την ευθύνη που τους αναλογεί και να μην προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ζημιά που είχαν μέχρι τώρα, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών μας» κατέληξε ο κ. Τσανακτσίδης.

6 σχόλια:

  1. Σε εξωτερικο χώρο κίνδυνος μετάδοσης?

    Σε ποιο ετος διέκοψες την ιατρική ?

    Ποια ειναι η προσωπικη σου αποψη ,για την χρηση μετρο,τραμ,αστικων λεωφορείων σε Αθήνα Θεσσαλονικη (πανω απο το μισο πληθυσμο αριθμητικά της Ελλαδος)οσον αφορα τον κινδυνο μεταδοσης?

    Συγκρινεται ο κίνδυνος μετάδοσης με τα τραπεζια στον πεζοδρομο της τσαλδαρη ?

    Το οτι ειστε σε ενα δημοτικο συμβουλιο δε σας δινει το δικαιωμα την αποψη σας ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ να την θεωρουμε σοβαρη,ο φωτεινος παντογνωστης ηταν παιχνιδι της δεκαετιας του '70 και τωρα στελνουμε drone στον Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σε εξωτερικό χώρο. Και εκεί ισχύουν μέτρα. Και εκεί υπάρχουν περιορισμοί.

      Την μπάλα μην την ρίχνεις στην εξέδρα. Εδώ λέμε για την εστίαση στην Βέροια όχι για το τράμ στον Πειραιά..

      Διαγραφή
  2. ανώνυμε 12:48 είσαι τουλάχιστον ανάγωγος έτσι πως εκφράζεσαι.
    Επειδή λοιπόν υπάρχει συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς πρέπει το ίδιο να γίνεται και στα τοπικά μας καφέ;;;;υπάρχουν ή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το πως πρέπει να λειτουργήσουν τα καταστήματα αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσανακτσιδης Δημητρης25 Μαΐου 2021 στις 3:35 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε, ανέφερα πως ο δήμος καλώς έδωσε περισσότερο χώρο για ανάπτυξη υραπεζοκαθησματων, όμως για να παρθούν οι σωστές αποστάσεις και όχι να συμπληρωθούν νέα. Φυσικά και δεν είμαι παντογνώστης, όμως ξέρω ότι ένα χρόνο είχα κλειστή την επιχείρηση μου και προσωπικά τηρώ όλα τα μέτρα προστασίας. Και εγώ θέλω να βάλω στο μαγαζί μου περισσότερα άτομα αλλά δεν γίνεται. Προφανώς και στα μετρό και σε διάφορους χώρους γίνεται ο κακος χαμός όμως στο μετρό που μας αναλογεί πρέπει να φερθούμε υπεύθυνα. Μας κούρασε όλους η πανδημία ας ευχηθούμε να τελειώσει. Αν η εστίαση έχασε ένα το λιανεμποριο έχασε πολλά παραπάνω λόγο στοκαρισματος των εμπορευμάτων. Όλοι οι κλάδοι έχουν πληγεί δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γριππη τύπου Α είναι ο φοβερός και τρομερος κοροιδοιος. Η δε πανδημια είναι μια παγκοσμια ασκηση ηλιθιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νόμιμο και συνετό είναι να υπάρχουν αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα, λογικό είναι ο Δήμος να δώσει περισσότερο χώρο ανάπτυξης τραπεζιών (όχι περισσότερων) , παράλογο είναι να μήν προασπίζονται οι καταστηματάρχες τα δικαιώματα τους. Ο Τσανακτσιδης εκπροσωπεί τους εμπόρους αλλά και μια μερίδα ανθρώπων που τον ψηφισαν και πολύ σωστά επισημαίνει το πρόβλημα. Οι υπόλοιποι (έμποροι) που τα βλέπουν και "σφυρίζουν" αδιάφορα τι έχουν να πούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ