Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και τώρα... Τρίγλια για τη Βέροια

Μόλις μια ημέρα ρεπό πήραν για τις γιορτινές ημέρες οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ξεκουράστηκαν ανήμερα του Πάσχα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα δώσουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον εντός έδρας αγώνα
κόντρα στην Τρίγλια που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο. Ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς στο πάγκο των φιλοξενούμενων κάθεται ο μέχρι πρότινος τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» Κώστας Γεωργιάδης. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα, εκτός δράσης είναι ακόμα ο Στάμου που τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Καβάλα (του είχε γυρίσει ο αστράγαλος) και αναμένεται να επιστρέψει σε 20 μέρες περίπου, ενώ δυναμικά επιστρέφουν ο Βεργώνης, ο Μαραγκός και ο Μπλέτσας, που προέρχονται από τραυματισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ