Quantcast

http://picasion.com/

«Στρίμωξε» την Τζάκρη ο Τσαβδαρίδης

Εκτός από τις αποκαλυπτικές καταθέσεις, του καλά «διαβασμένου» Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική επιτροπή, συχνό φαινόμενο είναι οι μονομαχίες και οι αντεγκλήσεις μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο» στην Προανακριτική Επιτροπή με τα όσα ακούγονται για τις πιθανές σοβαρές αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά κατά τους χειρισμούς του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Το νέο «επεισόδιο» όπως μαθαίνουμε διαδραματίστηκε ανάμεσα στην Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη από την ΝΔ.

Η κ. Τζάκρη προσπάθησε να «παρασύρει» τον Χρήστο Καλογρίτσα να συμφωνήσει με τον ισχυρισμό της, ότι η εταιρία του «Τοξότης» δεν είχε στείλει το 2018 στο διαιτητικό δικαστήριο στην Ελβετία επιστολή με την οποία κατήγγειλε ως εικονική τη σύμβαση με την λιβανέζικη Al Ghandi, «ποντάροντας» έτσι στο να τον καταστήσει αναξιόπιστο!

Δυστυχώς όμως για την ίδια έπεσε στα δίχτυα του «άγρυπνου» βουλευτή της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος παρενέβη, αμέσως στην τοποθέτησή της, παραθέτοντας τα δικά του δεδομένα, αλλά και επιπροσθέτως την εγκάλεσε για «συνειδητή απόπειρα παραπλάνησης μάρτυρα και ψευδή παράθεση δεδομένων».

-Λ. Τσαβδαρίδης: Κύριε Πρόεδρε, η κυρία Τζάκρη ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν καμία βάση αλήθειας, προσπαθώντας συνειδητά να παγιδέψει τον μάρτυρα. Διότι από τα πρακτικά του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελβετίας προκύπτει ακριβώς το αντίθετο από ότι αυτή ισχυρίζεται.

- Θ. Τζάκρη: Όταν έρθει η σειρά σας κύριε Τσαβδαρίδη πείτε ό,τι θέλετε. Τώρα μιλάω εγώ!

- Λ. Τσαβδαρίδης: Το ό,τι μιλάτε εσείς δεν σημαίνει ότι μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε κυρία Τζάκρη, χωρίς αντίλογο, ειδικά όταν λέτε εμφανή ψέματα.

11 σχόλια:

  1. Δηλαδή μιλούσε,την διέκοψε με την συγκατάθεση του προεδρείου,την καπελωσε ο άγρυπνος βουλευτής με το" δεν μπορείτε να λέτε αυτό που θέλετε" άρα την ξεμπροστιασε ε? Και το πολίτευμα? Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας δουλευει ο Καλογριτσας και σεις εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα δεν πάει έτσι. Οταν μιλάει κάποιος εχοντας τον λόγο, μπορεί να λέει ότι θέλει, με τον τρόπο που θέλει και μπορεί. Μετά, ο λόγος πάει στους άλλους για αντίλογο κλπ. Εχουμε ανάγκη να μάθουμε την ΑΒ. Όλα απο το μηδέν. Οτιδήποτε άλλο, ειναι σέσκουλα. Πεσέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...περίπου έτσι!

      Διαγραφή
    2. Σωστά το είπες ΜΕΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΕΙ..... Αλλά μετά! Μη αυτόανερησε.

      Διαγραφή
    3. Τι δεν κατάλαβες πάλι Ss1960; Η στοιχειώδης ευγένεια, η λογική η απλή, η παιδεία και η πολιτική, σε υποχρεώνει να ακούς και μετα, με τη σειρά να λές τα δικά σου. Όποια και να ειναι. Η συμπεριφορά του κ. Λάζαρου, ειναι, αντε να μην πω. Στενάχωρα πράγματα απο εκλεγμένους, που θα επρεπε να μας μαθαίνουν συμπεριφορά. Δεν ειμαστε ούτε καν στο αυτονόητο.

      Διαγραφή
  4. Ναι γι αυτο τις παρεμβάσεις του δεν τις κατέγραψαν στα πρακτικά και η Τζάκρη έκανε καταγγελία για αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπουργέ τι τους έκανες πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα ,τι μας ειπε ο Καλογλιτσας Λαζαρε; Δεν σας βλεπω ζωηρους ,ως προς την ουσια. Τα αλλα ειναι του κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ