Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια για καλό σκοπό ο Πάμπλο Γκαρσία - Ποιους συνάντησε

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε το πρωί της Τρίτης 25 Μαΐου ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ταξίδεψε μέχρι τη Βέροια προκειμένου να δει από κοντά έναν φίλο της ομάδας με ειδικές ικανότητες. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του Δικεφάλου ήταν αδύνατο να αρνηθεί στον υποστηρικτή του συλλόγου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του και να βγει φωτογραφίες. Πέρα του Γκαρσία, το παρών έδωσε και ο Κώστας Ιωσηφίδης, καθώς και ο βοηθός του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. 

Κατά την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία Γιώργο Φασίδη, ο οποίος τον καλωσόρισε στην πόλη μας και τον συνεχάρη για την επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου. 

Λίγο αργότερα, η αποστολή του ΠΑΟΚ μετέβη σε χωριό του Δήμου Νάουσας, όπου ήταν καλεσμένη σε ποντιακό τραπέζι, παρουσία μάλιστα του στρατηγού εν αποστρατεία και πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Φράγκου Φραγκούλη.






11 σχόλια:

  1. Μάσκες δεν βλέπω να φοράνε όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμή και δόξα στη Βέροια να φιλοξενεί αυτά τα τρία ένδοξα παλικάρια του ενδοξοτερου σωματείου της Β.Ελλαδας,το οποίο έχει στις τάξεις του και ουρουγουανους μακεδονομάχους,που μάχονται το κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπε όλα ο Μητρούδης για την ομάδα της καρδιάς σου."Καλύτερα στην Γ'Εθνικη παρά γουσουφακι του Πειραιά"

      Διαγραφή
    2. "Ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ Ο.Σ.Φ.Π. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ....." Και στην εικόνα τα ασπρόμαυρα και κόκκινο άσπρα αδέλφια αγκαλιά. Μέχρι και προπονητή μαζί με παίκτες δώσατε στα αδέρφια σας στα δύσκολα σας χρόνια ( δεν έφυγαν τους δώσατε). Όσο για Γ'Εθνικη ακόμη και στο τοπικό θα παίζαμε παρά να είμασταν η ομάδα του πενηταρικου( σε δραχμές λόγια του Τσοχατζόπουλου). Από σήμερα δωρεάν ιστορία για την ΑΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ μετά κιτρινόμαυρα και το δικέφαλο αετό με το στέμμα μέχρι τον ΜΠΑΟΚ με τα ασπρόμαυρα και την ξεπουπουλιασμενη
      δικεφαλη κοτα χωρίς στέμμα. Η συνέχεια αύριο.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΥΝΕΙ.

      Διαγραφή
  3. Sat,στην τρύπα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούω πως ο ..χειροδείκτης δεν συνεχίζει κατ’απαίτηση Μαρινάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπερδέψατε το γαύρο και το μπαοκ με Ιβάν και Μαρινάκη εδώ τελειώνω περίπτωση ανίατη,( όχι ότι δεν το ήξερα) ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για λόγους πολιτικής ισορροπίας, έπρεπε το πρωτάθλημα στο γαύρο και το κύπελλο στον Δενδροπόταμο. Καληνύχτα... Σκεφτείτε μόνο γιατί τον έδιωξε νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ξέρουμε ότι είσαι ανίατη περίπτωση. Ευχόμαστε στην Θεσσαλονικιά αδελφή μας ,περαστικά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΤΡΟΥΔΗΣ Ή ΠΑΠΙΟΥΣ Ή ΣΚΝΙΠΑΣ,ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΦΕΊΛΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ .ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΎΛΛΟΓΌ, ΈΔΙΩΞΕ ΓΚΆΛΗ, ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 100€ ΠΑΡΑΚΑΛΆ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ( ΑΛΛΟΣ ΒΕΡΟΣ ΑΡΙΑΝΟΣ!!!!!!!) ΜΙΛΉΣΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ