Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δέκα ακόμα «τούβλα» για το Σπίτι των «Παιδιών της Άνοιξης» έβαλε η ALU-SYN

Αξιέπαινη πρωτοβουλία
Η εταιρεία «ALU-SYN», που από το 1996 «θωρακίζει» και «ντύνει» τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας όχι μόνο με τα κορυφαίας ποιότητας κουφώματα, αλλά και με θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες, πατώματα laminate και κάγκελα inox, έβαλε το δικό της λιθαράκι και για την ανέγερση του νέου ΚΔΗΦ ΑμεΑ, του νέου σπιτιού του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» που θα δημιουργηθεί στην Πατρίδα της Βέροιας.

Η εταιρεία «ALU-SYN» αγόρασε 10 από τα 1.000 αριθμημένα, συλλεκτικά και μοναδικά τούβλα που δημιουργήθηκαν από τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» για τον σκοπό αυτό, συμβάλλοντας έτσι στην ανέγερση του νέου τους σπιτιού, με την ευχή σύντομα να δημιουργηθεί ο χώρος που θα στεγάσει τα όνειρα δεκάδων ατόμων ΑμΕΑ.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ