Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στη Βέροια

Από το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: Το Ν.Τ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ημαθίας συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο Α.Δ.Ε.Δ.Υ., την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, προκειμένου να μην ψηφιστεί το αντιλαϊκό και αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που μεταξύ άλλων: καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το Σ.ΕΠ.Ε. και την αργία της Κυριακής, αυξάνει τις απλήρωτες υπερωρίες, αφήνει ανεξέλεγκτες τις απολύσεις κ.λ.π.

Το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ημαθίας καλεί τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματίων του, να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στη πλατεία Δημαρχείου Βέροιας την ίδια μέρα.

Τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας λόγω πανδημίας.

5 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ''ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ'' ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά για τους/τις 5 από τους/τις 8 της φωτογραφίας (τους τρεις δεν τους γνωρίζω) κάθε ημέρα απεργίας μεταφράζεται σε 90-100 ευρώ παρακράτηση μισθού. Εσύ που σχολιάζεις, μήπως φαντάζεσαι ότι όταν κάποιος από αυτούς απεργεί πληρώνεται κιόλας; Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Γι' αυτό δεν βλέπεις πολλούς στις απεργίες. Γιατί οι απεργίες "πονάνε" οικονομικά.

      Διαγραφή
  2. Περικύκλωμα βλέπω να τους φτιάχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η τεμπελιά και ο παρασιτισμός είχε πρόσωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται ότι είναι κουρασμένοι από το τεμπελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ