Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Κάναμε λάθος» - Αποθέωσε Καρανίκα για φαρμακευτική κάνναβη

Την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας για την φαρμακευτική κάνναβη επιβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαίροντας παράλληλα τη συμβολή του Hμαθιώτη Νίκου Καρανίκα επί του ζητήματος. Ειδικότερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης αναγνώρισε ότι η Νέα Δημοκρατία το 2018 έκανε λάθος, καθώς εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν σφόδρα αντίθετη στις προωθούμενες από την κυβέρνηση Τσίπρα διατάξεις. «Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε την φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να συμμετάσχει (σε αυτό το εγχείρημα). Δεν έχει κανέναν μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης ενώ λίγο αργότερα απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα.

Αφού αναγνώρισε τη συμβολή του στο συγκεκριμένο ζήτημα, τόνισε: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή του κ. Καρανίκα. Η παρουσία του Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά αν θέλετε ακόμη και σήμερα, τον τιμά γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει κάτι να κερδίσει».

4 σχόλια:

  1. μαλλον μπαφιασεσ και εσυ.
    τραβα ενα μπαφο μπορεις
    ενασ μπαφος την ημερα τον γιατρο τον κανει περα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να κάνει τέτοια κωλοτούμπα η ΝΔ και μάλιστα να ζητήσει και συγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Καρανίκα, καταλαβαίνετε τι κονόμα και τι δουλειές ανοίγονται....
    Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι το χρήμα όλα τα σκεπάζει.
    Να δεις που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος θα τα βρούνε σε πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοίος ο ελληνικός λαός που ασχολείται με τα κόμματα για προσωπικό συμφέρον, εφόσον δεν υπάρχει καμία ιδεολογία που να εφαρμόζει ο καθένας που ασχολείται! Αυτό μας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν την πολιτική σου την υπαγορεύουν άλλοι, εξω απο τη χώρα σου, όχι κωλοτούμπες, αεροπλανικά θα κάνεις. Εβίβα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ