Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά τη Βέροια, την... έκανε για Μύκονο!

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται αυτές ημέρες η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς «Μαριπόζα» όπως είναι το χαϊδευτικό της. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μετά την επίσκεψη στη Βέροια και αφού είδε συγγενείς και φίλους, βρέθηκε στη Μύκονο, για τις ανάγκες φωτογράφησης, έχοντας σαν φόντο το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Η διάσημη influencer από το Μακροχώρι (έχει 367.000 ακόλουθους στο instagram), έχει ρίξει το βάρος της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με τις προτάσεις συνεργασίες από οίκους μόδας να διαδέχονται η μια την άλλη. Η καλοκαιρινή σεζόν άνοιξε και πλέον είναι βέβαιο πως το νησί θα γίνει πόλος έλξης τόσο για Έλληνες, όσο και για ξένους celebrities.

3 σχόλια:

  1. Ο ιστορικός του μέλλοντος, θα έχει πολύ φωτογραφικό υλικό για να περιγράψει την κατάπτωση της Ελλάδας λίγο πριν το πάτο του βαρελιού, σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, πνευματικό, πολιτισμικό,πολιτικό, ηθικό, κοινωνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνο απολυτα με το προηγουμενο σχολιο.Απλα ντρεπομαο για την καταντια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Μύκονο;
    Να τις πείτε και εκεί να μείνει.
    Αρκετά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ