Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Δημοτικής Αστυνομίας και Ιδιοκτητών καφέ - εστιατορίων στη Βέροια

Για την σωστή χρήση κοινόχρηστων χώρων και τήρησης των υγειονομικών μέτρων
Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Δημοτικής Αστυνομίας και του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών - Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας (ΣΙΚΚΕΔ) Βέροιας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας της εστίασης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος για την Δημοτική Αστυνομία Δημοτικός σύμβουλος Ευστάθιος Κελεσίδης, η Προϊσταμένη Ελέγχου Δημοτικής Αστυνομίας Σιακαβάρα Ελένη και ο Πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ Σαμανίδης Κωνσταντίνος, όπου και αναπτύχθηκαν τα σχετικά θέματα που αφορούν στην εφαρμογή σωστής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων και των έκτακτων υγειονομικών μέτρων της πανδημίας, για τα οποία συζήτησαν και με ιδιοκτήτες επισκεπτόμενοι σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

3 σχόλια:

  1. Εδώ σέ θέλω κάβουρα... να περπατάς στα κάρβουνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μας δουλεύουν όλοι...κανείς δεν ελέγχεται και ούτε το δίκιο σου δε μπορείς να βρεις εδώ και χρόνια..μη μας δουλεύετε κιόλας κάνετε και συνάντηση μας που έχουν επεκταθεί όλα τα μαγαζιά ως εκει που δεν πάει,αν ήταν δυνατόν θα έμπαιναν και μέσα στις πολυκατοικίες.. μας περνάν για τελείως χαζούς,αυτό είναι το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έρθει η ώρα για όλους δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ