Quantcast

http://picasion.com/

Πατέρας Διονύσιος: «Το τελευταίο Χριστός Ανέστη για τα θύματα του κορωνοϊού»

Ο πατέρας Διονύσιος λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» στην Παναγία της Αλεξάνδρειας μιλώντας στους πιστούς είπε τα εξής: «Το τελευταίο «Χριστός Ανέστη» θα ήθελα να το αφιερώσουμε σε όλους εκείνους οι οποίοι φύγανε και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το ακούσουν σε αυτόν εδώ τον κόσμο που η ασθένεια αυτή που ταλαιπωρεί τον πλανήτη μας, τους στέρησε και μας στέρησε την ευκαιρία να στεκόμαστε μαζί και να γιορτάζουμε το Πάσχα.

Σήμερα είναι η μέρα των νεκρών. Είναι η μέρα της νίκης της ζωής επί του θανάτου. Είναι η μέρα που η φθορά νικήθηκε από την αφθαρσία. Αυτήν την ημέρα, αυτή τη Θεία Λειτουργία να την αφιερώσουμε σε εκείνους όπως και σε όλους όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία, βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους και περνούνε τον δικό τους ακόμα Γολγοθά. Ας ενώσουμε λοιπόν όλοι τις φωνές μας και ας ψάλλουμε το τελευταίο αυτό «Χριστός Ανέστη» μαζί με εκείνους και μαζί με τον ουρανό».

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝ' ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ