Quantcast

http://picasion.com/

Στον επίγειο παράδεισό του ο Καραμίχος

Το αγαπημένο του νησί στα Δωδεκάνησα, όπου διατηρεί σπίτι, επισκέφθηκε ο ηθοποιός - σκηνοθέτης Γιώργος Καραμίχος. Μάλιστα, ο Βεροιώτης καλλιτέχνης που την φετινή χρονιά πρωταγωνίστησε στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», ταξίδεψε μέχρι τη Νίσυρο για να κάνει τις Πασχαλιάτικες διακοπές του. Όπως έχει τονίσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, αυτήν την εποχή το χωριό Εμπορειό είναι σαν τον παράδεισο και απολαμβάνει όμορφες στιγμές δίπλα στην θάλασσα. Στην φωτογραφία τον βλέπετε σε γνωστή παραλία του νησιού την ημέρα της ονομαστικής εορτής του. «Best place for my name day» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας...


6 σχόλια:

  1. Τον ειχα σε εκτιμηση, αλλα βλεπω οτι τελικα η απαγορευση μετακινησης ειναι μονο για εμας τους μαλ...ες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα!! Για τον ίδιο,για τους θαυμαστές του,για τη πολιτική προστασία (που ενώ το δηλώνει ο ίδιος δεν έχει καμμία επίπτωση,ενώ αν τον ρουφιανευαν θα είχε) . Γενικά υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα σε μας τους απλούς πολίτες...εμένα το παιδί μου με παρακαλούσε να πάμε θάλασσα και του απάντησα ότι υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης.Τωρα αν διαβάσει αυτό του Καραμιχου δεν θα με πει ηλίθια και με το δίκιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ερωτηθεί έστω δημοσιογραφικά η Αστυνομία αν του επιβλήθηκε το πρόστιμο και τον λόγο για τον οποίο δεν τον γύρισαν πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τραγουδάτε εσείς , εάν εκεί δηλώνει μόνιμη κατοικία , ποιος θα τον σταματήσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δηλώνει μόνιμη κατοικία τη Νίσυρο. Ασε μας ρε που μας περνάτε για μαλάκες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ