Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλάζει από σήμερα το ωράριο κυκλοφορίας

Και εστίαση με τραπεζάκια έξω μέχρι τις 22:45

Κατά μία ώρα διευρύνεται το ωράριο μετακίνησης των πολιτών από σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 23:00, από τις 22:00 που ίσχυε μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα και θα λήγει στις 05:00 τα ξημερώματα. Το μέτρο αυτό συνοδεύεται με το άνοιγμα της εστίασης έπειτα από έξι μήνες, που από σήμερα μπορούν να υποδέχονται ξανά τους πελάτες τους με μια σειρά μέτρων, όπως λειτουργία αποκλειστικά σε εξωτερικό χώρο, χωρίς μουσική, μόνο με καθήμενους και μέχρι 6 άτομα στο τραπέζι, αποστάσεις, αντισηπτικά, μάσκες, λειτουργία έως τις 22:45 το βράδυ, κ.α. (αναλυτικά όλα τα μέτρα εδώ)

Όλες οι μετακινήσεις θα εξακολουθήσουν να γίνονται με αποστολή SMS στο 13033, ενώ όσοι επιθυμούν να μεταβούν από σήμερα σε ένα εστιατόριο ή καφέ, θα κάνουν χρήση του κωδικού «6» στο 13033.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ