Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 6.000€ επέστρεψε στη Βέροια από τον «Τροχό της Τύχης» ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος!

Την τύχη του στο τηλεπαιχνίδι του STAR ο «Τροχός της Τύχης», με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δοκίμασε ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος. Ο Βεροιώτης αθλητικός δημοσιογράφος δεν κέρδισε μόνο το παιχνίδι και σχεδόν 6.000 ευρώ αλλά και το ρισπέκτ του παρουσιαστή, αφού κατάφερνε με περισσή άνεση να λύνει δύσκολους γρίφους. Ο Αργύρης έκανε «ποδαρικό» βρίσκοντας τον πρώτο γρίφο, «άνοιξε» τον πρώτο γύρο και ξεκίνησε να γυρίζει τον τροχό της τύχης. Αν και ο τροχός ήταν στην αρχή... φειδωλός στα ποσά που έδινε στον Αργύρη, κατάφερε να λύσει τους πρώτους γρίφους και να πάρει κεφάλι από τις συμπαίκτριές του.


Αν και έκανε ζευγάρι τον Μικ Τζάγκερ και τον Μάρλον Μπράντο (λέτε να έβγαλε δημοσιογραφικό... λαβράκι;) και έχασε την πρωτιά στους επόμενους γύρους, στον πέμπτο γύρο έκανε την ανατροπή, βγήκε πάλι μπροστά έλυσε με εντυπωσιακό τρόπο δύσκολους γρίφους, σκόνταψε στα εύκολα, έλυσε όμως τους περισσότερους γρίφους και κατάφερε να βγει νικητής στο τέλος με 2.890 ευρώ.


Αν και δεν επέστρεψε στη Βέροια με καινούριο αυτοκίνητο, επέστρεψε με σχεδόν 6.000 ευρώ, καθώς στο γύρισμα του τελικού πήρε τον φάκελο με τα 3.000 ευρώ και τον κέρδισε λύνοντας με πολλή άνεση ακόμα έναν δύσκολο γρίφο.




Δείτε το επεισόδιο με τη συμμετοχή του Αργύρη:

1 σχόλιο:

  1. Δυνατό μυαλό και ωραίος τύπος. Συγχαρητήρια, Αργύρη!

    Σε χαιρέτησα προχθές στην διασταύρωση Θωμαΐδου με Πιερίων/Ανοίξεως - ήμουν στο αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ