Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Υπουργείο Υγείας ψάχνει... γιατρούς στη Βόρεια Ελλάδα

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην τελευταία ενημέρωση που έκανε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μίλησε για μικρή αποκλιμάκωση παντού εκτός από την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη δυτική Μακεδονία (Κοζάνη) και τη... Θεσσαλονίκη. Ο γενικός γραμματέας Γ. Κωτσιόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του ΙΣΘ Νίκο Νίτσα, ώστε ο σύλλογος των χιλιάδων γιατρών-μελών του να βάλει πάλι πλάτη στην προσπάθεια να στηρίξουν το ΕΣΥ και ιδιώτες γιατροί όπως είχε γίνει τον Νοέμβριο. Η πόλη ζει «μέρες και νύχτες Νοεμβρίου» με αποτέλεσμα το υπουργείο να στρέφεται πάλι στον ιδιωτικό τομέα.

Να θυμίσουμε ότι στο δεύτερο κύμα, είχαν σπεύσει στο ΕΣΥ περισσότεροι από 250 ιδιώτες γιατροί. Ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας είχε συναντηθεί και με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και είχαν συζητήσει το ίδιο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νίτσας κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να κινητοποιήσει πάλι τους ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης ο οποίοι όπως και οι συνάδελφοι τους στο ΕΣΥ είναι κουρασμένοι. Τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε δομές υγείας μιας νόσου με αποτέλεσμα οι ιδιώτες να περιθάλπουν τους ασθενείς είτε στα ιατρεία τους, είτε στα σπίτια!

2 σχόλια:

  1. Ψαχνει μαλακες γραψτε καλυτερα. Γιατι αν εψαχνε γιατρους θα ειχε διορισει. Θα παει τωρα ο ιδιωτης να κινδυνεψει για να βγει μαγκας ο Κικιλιας. Χλωμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε από έξω να μην περάσουν οι ιδιώτες γιατροί! 10 χρόνια έχουν διώξει όλους τους νέους της χώρας και όλους τους επιστήμονες. Καλά να πάθεις λαέ με την κοντή σου μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ