Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλέφτες καταλυτών συνελήφθησαν στην Ημαθία

Εντοπίστηκαν στο όχημά τους με 3 καταλύτες και τα εργαλεία της... δουλειάς
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, Κυριακή 4 Απριλίου 2021, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 τροχός κοπής μετάλλων, 2 γρύλοι ανύψωσης οχημάτων και 1 μπαλαντέζα, όπως επίσης κατασχέθηκαν και 3 καταλύτες εξατμίσεων οχημάτων, την κατοχή των οποίων δε μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Επιπλέον, σε βάρος τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

3 σχόλια:

  1. Ετσι σκέτο αλλοδαποί; Παράνομοι; Νομιμοποιήθηκαν; Με ποιον τρόπο και λόγο; Πως σιτίζονται επίσημα; Μήπως ειμαστε σε μια ακόμη υπόθεση ρατσιστικής συμπεριφοράς μπάτσων απέναντι σε ευάλωτους ανθρώπους που τους προστατεύει το διεθνές δίκαιο; Και τωρα που συνελήφθησαν , τι θα τους κάνουν; Θα πάρουν αναβολή για να ετοιμάσουν την απολογία τους; Και μετα έφεση σε μια πιθανή ποινή; Στη συνέχεια, τρεις μήνες με αναστολή για το πταίσμα αυτό; Μήπως να οργανώσουμε μια μαζικιά, αγωνιστικιά πορεία κατα της ρατσιστικιάς αστυνομικιάς βίας;
    Θα μου πεις πολλοί ημεδαποί, μας πήραν και τις ζωές, τα εσώβρακα και σκελέες,στους καταλύτες κόλλησες; Σωστο κι αυτο. Πουθενά δεν κόλλησα. Κολλημένοι ειμαστε σαν σύνολο, πολλά χρόνια τωρα.
    Γιαυτο λέω. Δωρεάν σπίτια, διατροφή, ρεύμα, γιατρο, εκπαίδευση, διασκέδαση και όλα τα χαρτιά, σε όλους τους αλλοδαπούς τωρα. Αν τους τα δίναμε θα κλέβανε; Δε θα κλέβανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ειμαστε σε μια ακόμη υπόθεση ρατσιστικής συμπεριφοράς μπάτσων απέναντι σε ευάλωτους ανθρώπους που τους προστατεύει το διεθνές δίκαιο;.... Έτσι πες τα... Γιατί όλοι μας έχουμε στο αυτοκίνητο 2 γρύλους (τον 2 ρεζέρβα μην χαλάσει ο πρώτος), τροχό κοπής μετάλων (μηπως χρειαστεί να κόψουμε κάτι), μπαλαντέζα, και 2-3 καταλύτες για το αυτοκίνητό μας (κατα προτίμιση απο διαφορετικές μάρκες)...
      Δωρεάν σπίτια, διατροφή, ρεύμα, γιατρο, εκπαίδευση, διασκέδαση και όλα τα χαρτιά, σε όλους τους αλλοδαπούς τωρα ... !!!!!!!!!!!!!!! για να μην κλέβουν. Οπότε και γω θέλω σπίτι, διατροφή, κλπ γιατι αλλιώς θα κλέψω. Λογικότατο ε;!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Τι να πω και τι να πεις; Το χάσαμε τελείως. Αυτοί και αμέτρητοι άλλοι, ηρθαν παράνομα εδω και ζήτησαν έλεος. Φιλοξενία. Εμείς, κατ εντολή άλλων "υπέρμαχων" ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανοίξαμε πόρτες παράθυρα και πόδια. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν, θα απελεθούν αφού εκτίσουν ποινή που προβλέπουν οι νόμοι μας ή σήμερα ειναι ήδη εξω και στο τέλος του μηνός θα πάνε για το επίδομα; Αυτοι που επαθαν ζημια στα αυτοκίνητά τους, θα αποζημιωθούν άμεσα και απο ποιόν; Εκει και στη Λέσβο που κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων, θα τους αποζημιώσει κάποιος; Ποτε δεν έπαψαν στη χώρα μας οι ευάλωτοι. Οι άστεγοι, οι άνεργοι, οι άρρωστοι. Τι τους έπιασε τωρα όλους να βλέπουν ευάλωτους μόνο ξένους; Πότε ασχολήθηκαν με τόσο ζήλο για τους ευάλωτους της χώρας μας; Να μιλήσουμε για ρατσισμό; Όχι οπως μας τον σερβίρουν όλοι αυτοι οι τάχα μου φιλάνθρωποι. Ανθρώπινα δικαιώματα, εχουν όλοι. Όχι μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ