Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαμοθράκη: Το νησί-διαμάντι του Βορείου Αιγαίου γίνεται Covid-free

Έχει εμβολιαστεί το 40% των κατοίκων

Τα εμβόλια συνιστούν μία από τις πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις στην προστασία της δημόσιας υγείας παγκοσμίως. Χάρη της υλοποίησης του εμβολιασμού έναντι του COVID-19, αποτρέπονται θάνατοι πολλών ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού. Μέχρι τώρα στη Σαμοθράκη έχουν εμβολιαστεί 890 άτομα, που καθιστά το 40% του ενήλικου πληθυσμού του νησιού από τα οποία 325 άτομα έχουν λάβει και τις 2 δόσεις και 565 άτομα μία.

Ο σκοπός είναι η Σαμοθράκη να θεωρηθεί COVID-FREE νησί και γι’ αυτό κατά προτίμηση πρέπει να εμβολιαστούν, άλλα 440 άτομα για να φτάσουν στο 60% των εμβολιασθέντων.

Σε ό,τι αφορά τις παρενέργειες, κανένας από τους εμβολιασθέντες δεν παρουσίασε αναφυλακτική αντίδραση ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Το Κ.Υ. Σαμοθράκης εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, Καλή Πρωτομαγιά με αγάπη, υγεία και πλέον άπειρη υπομονή!

1 σχόλιο:

  1. Βασικά εκεί μένει μόνιμα ο αδερφός μου και μου έχει πει ότι η συντριπτική πλειοψηφία τα θεωρεί όλα παραμύθια. Τώρα που τα βρίσκεται εσείς τα αρχεία μόνοι σας το ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ