Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ημαθία οι Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας - Παρέδωσαν αλεξίσφαιρα και υγειονομικό υλικό

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Ψαρογιάννης μαζί με μέλη του προεδρείου και εκλεγμένους αντιπροσώπους στο Νομό Ημαθίας, μετέβησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας. Κατά την επίσκεψη τους παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, αλεξίσφαιρα γιλέκα και υγειονομικό υλικό για όλο το προσωπικό, τα οποία και παρέλαβαν οι Διοικητές των εν λόγω υπηρεσιών. Στη συνέχεια πραγματοποιηθήκαν συναντήσεις, με τον Διευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας, Ταξίαρχο Γιώργο Αδαμίδη, καθώς και με αλλά στελέχη - μέλη στον νομό, οπού συζήτησαν θέματα που αφορούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης.

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωση και διανέμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της προστασίας των συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ