Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετάλλια και... κούπα για τον φιναλίστ Φίλιππο

Τι δήλωσαν Τζιουμάκας και Προύσαλης

Μπορεί η πολυπόθητη κατάκτηση του τροπαίου του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» να μην ήρθε για τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας στον κυριακάτικο τελικό του ΔΑΚ Δ. Βικέλας με τον δευτεραθλητή της Volley League, Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, ωστόσο η ιστορική συμμετοχή των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» στον σημαντικό θεσμό του ελληνικού βόλεϊ, ήταν το επιστέγασμα μιας "μαγικής" χρονιάς για την ομάδα και το βόλεϊ της Ημαθίας, εν μέσω κορονοϊού, τραυματισμών και άλλων δύσκολων στιγμών.

Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, δίχως την περίφημη τύχη του πρωτάρη στο πλάι της, αλλά με όπλα τη μαχητικότητα και το πάθος της για διάκριση, τα έδωσε όλα για να κάνει υπερήφανo τον κόσμο της Βέροιας, αλλά «λύγισε» με 1-3 (15-25, 21-25, 25-22, 20-25) στην πίεση της «πειρατικής» παρέας του Σλοβένου MVP της διοργάνωσης. Λίγες ώρες πριν τους έξαλλους πανηγυρισμούς για τον δεύτερο τίτλο τους στο θεσμό, οι Συριανοί είχαν αποκλείσει με 3-0 σετ τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Την απονομή στους νικητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας.

Παρ' όλα αυτά από τη φετινή ιστορική φιέστα του φάιναλ φορ Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» της Βέροιας, ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας δεν έφυγε με… άδεια χέρια. Έκτος από τα μετάλλια για την ιστορική 2η θέση, που κρέμασαν στο στήθος τους τα μέλη της διοίκησης, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, στη «γιορτή του βόλεϊ» που διοργάνωσε η ΕΣΑΠ με συνδιοργανωτή το Δήμο Βέροιας, απονεμήθηκε στην ομάδα μας η «κούπα» των περσινών πρωταθλητών της Α2 Ανδρών. Απονομή, που αν και καθυστέρησε περίπου έναν χρόνο λόγω της πανδημίας, σκόρπισε κύματα συγκίνησης, στα μέλη της τωρινής, αλλά και παλιούς αθλητές, που γνώρισαν δικαιολογημένα την αποθέωση από την κερκίδα.

Επειδή όμως μετά την κατάληψη της 7ης θέσης στη Volley League και τον τίτλο του φιναλίστ στο Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», όπως λέει κι ο λαός μας «τρώγοντας έρχεται η όρεξη», ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Πιτούλιας και τα μέλη της διοίκησης βάζουν ενόψει της νέας σεζόν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη».

Με «προίκα» τις ανεκτίμητες εμπειρίες από την παρθενική χρονιά στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας», αφού έπεισαν με την πορεία τους και τον πιο δύσπιστο οπαδό τους, πως «ήρθαν για να μείνουν», αρχίζουν από αύριο κιόλας να σχεδιάζουν μεθοδικά τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ώστε με την έμπρακτη στήριξη τοπικών φορέων, χορηγών, αλλά και τη «ζεστή αγκαλιά» του απλού φίλαθλου κόσμου της Ημαθίας, να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί με τη νέα σεζόν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σωκράτης Τζιουμάκας (προπονητής ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας): «Δεν είναι κακό να κάνεις όνειρα. Ήταν όνειρο για εμάς μήπως μπορέσουμε να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση. Πήραμε ένα σετ, αλλά δίκαια νίκησε ο Φοίνικας. Η Σύρος έχει από τα μεγαλύτερα μπάτζετ με ποιοτικούς παίκτες. Είχαν καλό σερβίς, μας πίεσαν στην υποδοχή και δεν μας άφησαν περιθώριο αντίδρασης. Από αύριο θα ηρεμήσουμε λίγο και θα ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν».

Ο Κώστας Προύσαλης (αρχηγός-πασαδόρος Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας): «Συγχαρητήρια στο Φοίνικα, ήταν το τουρνουά τους. Έπαιξαν εκπληκτικά και χθες και σήμερα. Όταν φτάνεις σε έναν τελικό, δεν θέλεις τίποτα άλλο, από την "κούπα". Κάναμε την προσπάθειά μας εμείς και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήταν δύσκολη και περίεργη σεζόν και αυτό που λέμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε, θα το δούμε και του χρόνου. Πρέπει να κρατήσουμε έναν κορμό από τη φετινή ομάδα και να ενισχυθούμε.

Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα, τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια, το γενικό αρχηγό, Λεωνίδα Ξανθόπουλο, τον team manager, Δημήτρη Αναστασίου, τον φυσιοθεραπευτή μας, Κωνσταντίνο Κορωνά, τον φροντιστή μας, Άκη Στεργιόπουλο, τον Υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, Ηλία Παπαϊωάννου και όλους όσοι μας στήριξαν στη φετινή μας προσπάθεια. Ήταν πάντα δίπλα μας και δεν μας έλειψε τίποτα. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας...».

12 σχόλια:

  1. Τροπαιούχοι στην καρδιά μας. Πολλά μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υγειονομική βόμβα το ΕΑΚ μακροχωριου.
    Εκαντοταδες άνθρωποι χωρίς μέτρα και πολλοί χωρίς μάσκες όπως μαρτυρούν οι επίσημες φωτογραφίες. Ας ελπίσουμε ότι δεν το πληρώσει η πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απλά αυτός που έγραφε πριν 10 μέρες 7ος στους 8 και κοροιδευες... Τώρα δεν μπορείς να πεις 2ος στους 8 για τον Φίλιππο άρα λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Όσοι μπήκαν στο γήπεδο είχαν προσκομίσει τις τελευταίες 24 ώρες rapid test. Αυτά και ελπίζω να σε κάλυψα για να μπορέσεις να κοιμηθείς ήσυχος....

      Διαγραφή
    2. ή έχεις άγνοια γενικώς για την κατάσταση ή είσαι απλά ανόητος. Δηλαδή αν κάποιος κάνει rapid test μπορεί να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρθηκαν όλοι αυτοί οι κύριοι; Αν είναι τότε ας κάνουμε όλοι self test και ας αρχίσουμε να κυκλοφορούμε χωρίς μάσκες και να βγάζουμε selfie. Σε παρακαλώ πολύ ρε φίλε. Τώρα για το αν έκαναν όλοι αυτοί self test για να μπουν στο γήπεδο, μην βάζεις στοίχημα.

      Διαγραφή
    3. Μπες δες τον αγώνα ποδοσφαίρου της Βέροιας και πες μου στο φωτορεπορτάζ αν φοράνε μάσκα. Βγάλε χολή με το βόλεϊ γιατί σε πονάει. Προχθές κοροιδευες για την 7η θέση και τώρα λες για μάσκες και σελφ τεστ. Παρεμπιπτόντως η ημιμαθείς είναι χειρότερη της αμάθειας. Σελφ τεστ κάνουν παιδιά του δημοτικού. Με Ράπιντ τέστ μπήκαν στο γήπεδο αλλά και πάλι σε πιάνει που το βόλεϊ μεγαλώνει και φοβάσαι μην σου πάρει παιδιά από τις ακαδημίες.κριμα και πάλι κρίμα για τη μιζέρια σου.

      Διαγραφή
    4. Ρε φίλε μην ασχολείσαι με τον κομπλεξικο τον μπασκετικό που όπου σταθεί και όπου βρεθεί κράζει το βόλλευ.μορσβο μάγκες για την προσπάθεια που κάνετε στο βόλλευ

      Διαγραφή
    5. Μάλλον ανόητος... ποιος ασχολείται με το αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, για το υγειονομικό σκέλος μιλάμε. Αλλά μάλλον αυτό εσάς δεν σας απασχολεί καθόλου, όπως δεν σας απασχολούν οι χιλιάδες που νόσησαν και νοσούν, οι επιχειρήσεις που είναι τόσους μήνες κλειστές, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλειστά για να ασχολείστε εσείς με το βόλεϊ και το μπάσκετ.

      Διαγραφή
    6. Φιλιππαραααα ολεεεε και στο χάντμπολ και στο βόλεϊ και στο μπάσκετ!!!!!!! Εύγε στα παλικάρια του βόλεϊ που έφεραν τίτλο και διακρίσεις στον σύλλογο.

      Διαγραφή
  3. Η ομάδα του Φιλίππου και όσοι την απαρτίζουν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Καμία σχέση το αγωνιστικό με τις εικόνες συνωστισμου, τις φώτο χωρίς μάσκες κτλ. Το αποτέλεσμα ενός σελφ τεστ δεν αποτελεί από μόνο του δυστυχώς αποτελεσματική λύση για την διάδοση του ιού. Οι παρατηρήσεις είναι για μεταπειτα βελτίωση των οργανωτικών ζητημάτων. Αν θεωρείς ότι δεν χρειάζεται καμία βελτίωση τότε εντάξει λ. Όπως επίσης αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει ιός και το ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα,τότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τις απαντήσεις φαίνεται ξεκάθαρα γιατί η πόλη μας έχει μπει στο βαθύ κόκκινο, διότι απαρτίζεται από πολίτες που τους αναφέρεις για θέματα υγείας και σου απαντάνε για αποτελέσματα λ, βαθμολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ