Quantcast

http://picasion.com/

Αγκάλιασε ηλικιωμένη στη Βέροια και της έκλεψε την αλυσίδα

Συνελήφθη μια γυναίκα, αναζητείται ο συνεργός της

Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, καθώς νωρίτερα είχε αφαιρέσει από τον λαιμό ηλικιωμένης γυναίκας στη Βέροια, μια χρυσή αλυσίδα. Την γυναίκα βοήθησε να διαφύγει συνεργός της που την περίμενε σε αυτοκίνητο, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναζητείται. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει αναλυτικά: Συνελήφθη χθες το απόγευμα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ίδιας μέρας προσέγγισε πεζή ηλικιωμένη γυναίκα στη Βέροια και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.
Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που την ανέμενε συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Η κλεμμένη χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό βρέθηκε και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα.

4 σχόλια:

  1. Έχουν γίνει και άλλα παρόμοια γεγονότα στην Βέροια τα οποία δεν έχουν καταγγελθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνετε λάθος αν νομίζετε οτι ηταν τσιγγάνα. Οτι αυτη και η οικογένειά της, δεν άφησαν επίδομα για απίδομα απο το κράτος χωρις να δουλέψουν ουτε μια ωρα. Ειστε ρατσιστές.
    Ήταν απλούστατα μια πεπλοφόρος κόρη. Απλά η χρυσή αλυσίδα, επεσε στα χέρια της ενω εβάδιζε αμέριμνη και ευθυτενής. Ρωτήστε τον δικηγόρο της να δειτε. Και αυριο, ισως ειναι στη Λάρισα μήπως και ξαναμανά πέσει καποια άλλη αλυσίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους!Απο τον οκτωβρη συνεβαινε αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνελήφθη και τι έγινε?? Την ξανά άφησαν ελεύθερη!!γνωστό το έργο, με νόμους που τους προστατεύουν και? Αύριο πάλι τα ίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ