Quantcast

http://picasion.com/

ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας: Η πανδημία καλπάζει, το Νοσοκομείο αποδυναμώνεται

Από το Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Εκτός ελέγχου κινείται την τελευταία περίοδο η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στην περιοχή μας. Το γεγονός δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους αρμοδίους που παρακολουθούν (;) τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων ωσάν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα περιμέναμε τουλάχιστον μια συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια ενίσχυσης των δομών υγείας και ιδιαίτερα του Νοσοκομείου μας για την αντιμετώπιση πιθανών πολλαπλών εισαγωγών σε αυτό. 

Την στιγμή λοιπόν που ιδιώτες ή συνταξιούχοι γιατροί «επιστρατεύονται» για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δημόσιο σύστημα υγείας αληθεύει ότι «μάχιμος» γιατρός του Νοσοκομείου παρότι ενταγμένος στο προσωπικό του προσφέρει τις υπηρεσίες σε κοσμοπολίτικο νησί; Αυτή είναι η ενίσχυση του Νοσοκομείου που βαυκαλίζεται ότι κάνει ο –κατά τα άλλα – λαλίστατος διοικητής του;»

7 σχόλια:

  1. Αυτά να τα θυμάστε και στο άμεσο μέλλον ,αν ξαναγίνει προσπάθεια συμπλευσης με την ΝΔ. Κάποιοι ήδη το σκέφτονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυοχαλαρωτικά να παίρνετε. Καμπόσο σφιχτούς σας βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μένιος Φουρδιώτης κάνει εξαιρετική δουλειά στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανακοίνωση είναι οτι να ναι. Για ενδο-ιατρικό ρουφιανιλίκι το κόβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορει ο καθε εις ιατρος να αράζει στις Σαντορίνες και Μύκονους και αυτοι να ειναι στο Κουμανίτσι.
      Κάπου όπα δηλαδή. Ξέρεις ποιοι ειναι αυτοί; Αυτα τα νησια , ειναι για αρχόντους ρε. Δεν ειναι για λινάτσες. Που ειναι οι καλές σοσιαλιστικές εποχές, με χάψες, μασες, μούρη, ξάπλες, δωρεάν! Ερημά μου νιάτα, πού τσαλακωθήκατε!

      Διαγραφή
  5. Αλέξη κατάπιε τους και αυτούς.
    Είπαμε, την 2η φορά δεν θα έχει γλύκες και προσχήματα. Θέλουμε Πολάκη υπεύθυνο των ένοπλων λαϊκών πολιτοφυλακών και σιδηρά Μαρξιστική υπευθυνότητα. Όσοι δεν είναι μαζί μας θα είναι εναντίον του σκοπού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκεί το καταντήσατε το ΠΑΣΟΚ, να το τρολάρουν όλοι. Καλά σας κάνουν το αξίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ