Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτικη υπόθεση ο «Πιο αδύναμος κρίκος» της Κυριακής

Δύο παίκτες, ένας νικητής!
Σε Βεροιώτικη υπόθεση εξελίχθηκε το επεισόδιο της Κυριακής του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στον ΣΚΑΪ, καθώς όχι μόνο συμμετείχαν δύο παίκτες από την Βέροια αλλά ο ένας πήγε τελικό, κέρδισε και αναδείχθηκε ο πιο δυνατός κρίκος. Ποιοι ήταν όμως οι δύο Βεροιώτες που τρέλαναν τον παρουσιαστή είδωλο Τάσο Τρύφωνος; Ο πρώτος ήταν ο Αλέξανδρος Καραιωσήφ, εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής που πήγε στο τηλεπαιχνίδι καθώς του αρέσουν όπως δήλωσε τα παιχνίδια γνώσεων, τον προέτρεψαν τα παιδιά του που ήθελαν να τον δούνε στην τηλεόραση, αλλά ο απώτερος σκοπός του ήταν να έρθει αντιμέτωπος με τον παρουσιαστή.


Ο δεύτερος ήταν ο Μάνος Πετρίδης, που ήρθε όπως δήλωσε να παίξει από την εξωτική Βέροια. Σε ερώτηση του Τάσου τι παράγει η Βέροια και γιατί την αποκαλεί εξωτική, ο Μάνος απάντησε πως εξάγει το κορμί του και πως το εξωτικό της στοιχείο είναι οι γυναίκες και ο ίδιος. Φυσικά έλαβε... πληρωμένη απάντηση από τον παρουσιαστή, ο οποίος καλησπέρισε την Βέροια που βλέπει όπως είπε φανατικά τον Κρίκο, καλώντας όλους τους Βεροιώτες να παίξουν.


Ο Αλέξανδρος βγαίνοντας πιο δυνατός κρίκος σε έναν γύρο, κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μεταξύ δύο παικτών που ισοψήφησαν. Ο Αλέξανδρος επέλεξε να «σώσει» τον συντοπίτη συμπαίκτη του, αλλά λίγο αργότερα αποχώρησε, αφήνοντας τον Μάνο να εκπροσωπεί μόνος του τη Βέροια, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.


Ο Μάνος κατάφερε να κερδίσει στον τελικό, να αναδειχθεί ο πιο δυνατός κρίκος, ωστόσο έφυγε μόνο με 640€, με τα οποία όπως είπε θα πάρει κάποιο δώρο στην κόρη του.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ