Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσπασε το φράγμα των 20.000 εμβολίων η Ημαθία

Συνεχίζονται καθημερινά οι εμβολιασμοί στην Ημαθία. Τόσο στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας όσο και στα Κέντρα Υγείας και τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού, καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας δέχονται το εμβόλιο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 20.150 εμβόλια στην Ημαθία (13.115 με την πρώτη δόση και 7.035 με την δεύτερη δόση), ενώ πανελλαδικά ο αριθμός φτάνει τους 1.830.362.
Να σημειωθεί ότι με την ίδια ένταση εμβολιάζονται και οι όμοροι νομοί της Μακεδονίας. Για παράδειγμα στην Πιερία έχουν εμβολιαστεί 16.761, στην Πέλλα 22.479, στην Κοζάνη 22.087, στις Σέρρες 20.711, στο Κιλκίς 14.465 και στην Χαλκιδική 15.768.

9 σχόλια:

  1. Τούς ἐκπαιδευτικούς 100 τηλέφωνα μᾶς πῆραν καὶ 1.000 e-mail μᾶς ἔστειλαν νά δηλώσουμε μήπως θέλουμε νά κάνουμε ἀδιάθετα «ἐμβόλια» ἀπό ἀκυρωμένα ραντεβού πάντως. Μᾶλλον στράφι πῆγαν ἡ προπαγάνδα καί ἡ τρομοκρατία τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους βγαινει φιλε κανουν τα αδυνατα δυνατα για να σας πεισουν....μετα απο εμας τους υγειονομικους, σειρα πηρατε εσεις οι εκπαιδευτικοι! Στον αγωνα που κανεις ειμαστε κι εμεις μαζι σου και ειμαστε πολλοι!

      Διαγραφή
  2. Σε λιγο καιρο θα παρακαλας να κανεις εμβολιο "σατανοκινητε“... Αχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν υγειονομικος που ειμαι δεν θα κανω το εμβολιο αν θες σου δινω την σειρα μου, σατανοκινητοι ειναι ολοι αυτοι οι ειδικοι που ακουτε με κλειστα τα ματια

      Διαγραφή
  3. Αν νοσήσει ο Κύριος να μην του δώσουν κρεβάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανησυχεις και να νοσησει, νεοτατος ειναι θα το ξεπερασει στο σπιτι μια κωλογριπη ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν ανακαλυφθει το εμβολιο κατα της βλακειας εμαι σιγουρος οτι δεν θα πατε νατο κανετε γιατι νομιζετε οτι εισται εξυπνοι.Το κακο ειναι οτι παιρνεται πολους αλλους στον λαιμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας έχετε ζαλίσει όλοι εσείς οι μασκολαγνοι της καραντίνας αν νοσήσεις να μην υπάρχει κρεβάτι και να μην μπείτε εντατική να μην σας δέχονται τα νοσοκομεία κτλ. Τα νοσοκομεία από όλους τους φορολογουμενους παίρνουν λεφτά δεν κοιτάνε αν είσαι αρνητής ή όχι. Ας μας δώσουν τα λεφτά που δώσαμε τόσα χρόνια για την ασφάλεια και δεν πρόκειται να πατήσει κάνεις στα νοσοκομεία υπάρχουν και κλινικές. Αι σιχτιρ πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους βαρεσε η καραντινα τοσο πολυ που δεν ξερουνε τι λενε!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ