Quantcast

http://picasion.com/

Προς παράταση θητείας για τα ΔΣ συνεταιρισμών, την Πέμπτη στον Λιβανό η ΕΘΕΑΣ

Το εξ αναβολής από την περασμένη εβδομάδα ραντεβού με τον Σπήλιο Λιβανό θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη η ΕΘΕΑΣ.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, όπως δήλωσε στον «ΑγροΤύπο» ο προσωρινός πρόεδρος της οργάνωσης, κ. Χρήστος Γιαννακάκης, είναι η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, με τους συνεταιριστές να ζητούν αναλυτική ενημέρωση για τεκταινόμενα, οι δασικοί χάρτες και τα προβλήματα που απορρέουν από την ανάρτησή τους, στην Κρήτη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, το καυτό θέμα της Φέτας και των εξελίξεων στο εμπόριο, αλλά και της οικονομικής στήριξης της ΕΘΕΑΣ. Επ’ αυτού όπως δηλώνει ο κ. Γιαννακάκης, το ΥπΑΑΤ δεν έχει πει όχι, απλά αναζητείται η φόρμουλα, δηλαδή ο τρόπος που θα θεσμοθετηθεί η στήριξη.

Σημειωτέον ότι η ΕΘΕΑΣ έχει ενοικιάσει ένα χώρο γραφείων στο κτήριο της Μεσογείων της παλιάς ΠΑΣΕΓΕΣ, που είναι ακόμα σε εκκαθάριση, ενώ έχει προχωρήσει και σε έκδοση ΑΦΜ.

Προς παράταση η θητεία των ΔΣ των Αγροτικών Συνεταιρισμών

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα κι αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να κατατεθεί στη βουλή τροπολογία, η οποία θα προβλέπει την παράταση της θητείας των ΔΣ των συνεταιρισμών, ίσως ως τις 30 Σεπτεμβρίου, όπως έχει ζητήσει η ΕΘΕΑΣ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιορισμών που εμποδίζουν την διεξαγωγή εκλογών με τον παραδοσιακό τρόπο.

1 σχόλιο:

  1. Έλεος ρε παιδιά τους προέδρους δεν τους σκέφτεστε καθόλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ