Quantcast

http://picasion.com/

Τρένο η «Βασίλισσα» - Ο Κοτζά Μεχμέτ Χιουσρέφ Πασάς και τα Λουτρά της Αλμωπίας

Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Football League και ήδη έχουμε βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά μας. Η Βέροια έχει πετύχει το απόλυτο και μετράει τρεις νίκες, δηλαδή 9 βαθμούς. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 5 γκολ και έχει την καλύτερη άμυνα με μηδέν παθητικό. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Τι λέω εγώ, τι λες εσύ ή τι λέει ο Δερμιτζάκης λίγη σημασία έχει. Είναι αξιοθαύμαστο πως σε 270 αγωνιστικά λεπτά, όχι μόνο ο Βελλίδης δεν δέχθηκε γκολ, αλλά δεν θα μας έχουν κάνει ούτε μια κλασική ευκαιρία. Αυτό δείχνει την καθημερινή δουλειά που γίνεται στο Tagarovillage.

Ρε μάγκες τώρα που θυμήθηκα, στο ματς του Βόλου δεν σκόραρε το πουλέν μου, ο Κοτζά Μεχμέτ Χιουσρέφ Πασάς. Το λες και είδηση! Είμαι σίγουρος πως στο επόμενο ματς με τον Αλμωπό (Σάββατο 10 Απριλίου) θα πετάξει άλλα δύο γκολάκια o παικταράς. «Κατάσκοπος» speaking!

Η «Βασίλισσα» πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στον Ολυμπιακό, κάτι που της δίνει ώθηση για την συνέχεια. Έχει στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως είναι το boss του πρωταθλήματος. Μάγκες οι παίκτες, μαέστρος ο Δερμιτζάκης, αφανείς ήρωες ο Γιώτης και ο Θωμάς και όλα πάνε δεξιά για την διοίκηση Μπίκα. Ερχόμαστε Super League. 

Tα κεφάλια όμως μέσα γιατί ακόμα είμαστε στην αρχή. Θέλω νίκη με καλή απόδοση κόντρα στα Λουτρά του Αλμωπού. Μια ομάδα που μέχρι στιγμής έχει δύο ισοπαλίες και μια ήττα. 

Απ' ότι δείχνουν τα πράγματα η μοναδική ομάδα που θα κοντράρει τη Βέροια είναι η Καβάλα. Έχει και αυτή τρία στα τρία! Η φανέλα της είναι πολύ βαριά και έχει ταλαντούχους παίκτες. Είμαι σίγουρος πως το τρένο που λέγεται Βέροια δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ