Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

"Δράση με Γνώση": Ας μην πέσουμε στις παγίδες της δημαγωγίας Παυλίδη

Απάντηση εξέδωσε η παράταξη της δημοτικής αρχής «Δράση με Γνώση» στον επικεφαλής της παράταξης «Συνδημότες». Αναλυτικά: "Η ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνδημότες», Παύλου Παυλίδη, έρχεται να μας θυμίσει για ακόμα μία φορά το πόσο επιδερμικά αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα του τόπου. Μετά τα τελευταία ατοπήματά του, ο κ. Παυλίδης υποπίπτει σε νέο, ανακαλύπτοντας αυτή τη φορά πως ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού δημιουργεί θέμα στις πληρωμές των αγροτικών αποζημιώσεων! Ευτυχώς που όλοι μας καταλαβαίνουμε πολύ καλά τον βαθμό του λαϊκισμού με τον οποίο εκφράζεται ο κ. Παυλίδης.

Η ζημιά που έγινε στις καλλιέργειες τόσο στα τέλη Μαρτίου όσο και τον Φλεβάρη βρήκε τον Δήμο Βέροιας κοντά στους αγρότες και όχι μακριά τους. Όπως συμβαίνει άλλωστε με τη διαχείριση κάθε κρίσης που επιβαρύνει την οικονομία της περιοχής. Εμείς είμαστε εδώ για τα προβλήματα του τόπου. Εσείς δυστυχώς τα αγνοείτε".

3 σχόλια:

  1. Επιδερμικά κύριε δήμαρχε μάλλον εσείς το αντιμετωπίσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τί θα μπορούσε ή θα έπρεπε να κάνει;Να αρχίσει τις εκτιμήσεις ζημιών,να απλώσει πανιά πάνω από τα δέντρα ή να μοιράσει λάστιχα για κάψιμο προκειμένου να ανέβει η θερμοκρασία;

      Διαγραφή
  2. Δεν θα πέσουμε σε κανενός σας την δημαγωγία. Θεωρητικά. Απλά αντί ο κ. Παυλίδης να σιωπά για πολύ διάστημα ακόμη,μέχρι να ξεχαστει κάπως το πολύ πρόσφατο παρελθόν, ζητά και ρέστα. Λυπάμαι που ενω εχει τόσα δεδομένα να κάνει αντιπολίτευση, τρέχει πισω απο τη σκιά του. Δηλαδή, αγνοεί σε απόλυτο βαθμό, καταστάσεις που θα επρεπε να κατέχει. Θα μου πείτε οτι δεν ειναι ο μόνος. Συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ