Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιχτά καθημερινά τις ημέρες του Πάσχα τα «Coffee Go» και «Coffee Go Bridge»

• Παραγγελίες μέσω efood και box
• Coffee Go: 2331062623
• Coffee Go Bridge: 2331063222
Τα «Coffee Go» και «Coffee Go Bridge» εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και μας ενημερώνουν πως και τις ημέρες του Πάσχα, θα είναι κοντά μας καθημερινά, όλη την μέρα, για take away και delivery. Θέλετε να απολαύσετε από νωρίς το πρωί τους τέλειους καφέδες του; Τις πεντανόστιμες πίτες, σφολιάτες ή σνακ; Λαχταριστές σοκολάτες σε πολλές ονειρεμένες γεύσεις; Τα «Coffee Go» και «Coffee Go Bridge» θα είναι διαθέσιμα όλη την ημέρα, από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν, είτε για take away είτε για delivery. 

Νηστεύετε; Τα «Coffee Go» και «Coffee Go Bridge» διαθέτουν και νηστίσιμο μενού, με νηστίσιμες πιτούλες όπως με πατάτα ή μανιτάρι ή πράσο ή κολοκύθι, κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής αλέσεως, μπάρες δημητριακών, παστέλι με μέλι και αμύγδαλο, μπάρες με καρύδα και κακάο αλλά και σάντουιτς με θαλασσινά και νηστίσιμες σως σε αραβικές πίτες και μπαγκέτες. Αν δεν νηστεύετε, έχετε επιλογές από πολλές σφολιάτες, πίτες και μπουγάτσα, μεγάλη ποικιλία σε σάντουιτς και πολλά σνακ όπως κρουασάν και donuts.

Απολαύστε και την πιο λαχταριστή πρόταση... Καφές με λαχταριστή μπουκιά donut! Η πιο τέλεια παρέα για τον πιο τέλειο καφέ! Η πρόταση του «Coffee Go» και «Coffee Go Bridge» που θα γίνει η πιο γλυκιά και αγαπημένη συνήθεια!




«Coffee Go»: Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης για drive through take away, εύκολα και με ασφάλεια, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας από την θέση του οδηγού! Τηλ. Παραγγελιών: 2331062623




«Coffee Go Bridge»: Βλάχων Ηρωίδων 62, Προμηθέας, στην Γέφυρα Κούσιου. Τηλ. Παραγγελιών: 2331063222 ή 6970401035



Και παραγγελίες μέσω efood εδώ και μέσω box εδώ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ