Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγει η εστίαση! Από Δευτέρα φύγαμε για «Cantina River» στο Φράγμα!

Με τραπεζάκια έξω, ασφάλεια και αποστάσεις - Όλη μέρα ανοιχτά, με καφέ, παγωτό, ψητά, σούβλες!
Την Δευτέρα 3 Μαΐου, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, η εστίαση ανοίγει έπειτα από αρκετό καιρό και μαζί της και ο καιρός που πλέον θα είναι ζεστός και ανοιξιάτικος. Σας έλειψε να βγείτε και να απολαύσετε καφέ, φαγητό και ποτό έξω, σε ένα τραπεζάκι με την παρέα σας; Από την Δευτέρα σας έχουμε την ιδανική πρόταση για τις καθημερινές σας εξόδους, καθώς από την Δευτέρα ο αγαπημένος μας καλοκαιρινός χώρος «Cantina River» στο Φράγμα επαναλειτουργεί και μας περιμένει από νωρίς το πρωί έως το βράδυ, με καφέ, χυμούς και παγωτά, εξαιρετικά ψητά και σε σάντουιτς, ιδιαίτερες σούβλες και τσιπουράκια, ποτά και μπυρίτσες. 




Τραπεζάκια έξω και φυσικά, με τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, που μπορεί και προσφέρει ο μεγάλος και άνετος χώρος του «Cantina River» και με όλα τα μέτρα υγιεινής για την ασφαλή διασκέδαση όλων!

Σας περιμένουμε όλους για ένα ασφαλές ξεκίνημα με υγεία. Τηλέφωνο κρατήσεων 2331091004 και κινητό 6944 412 707.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ