Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Αργή αποκλιμάκωση κρουσμάτων στον δήμο Βέροιας»

Πόσα τα ενεργά κρούσματα στον δήμο Βέροιας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ
Η έκτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας για το 2021 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή μέσω τηλεδιάσκεψης. Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον κορωνοϊό και την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Βέροιας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος και με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στο δήμο Βέροιας παρατηρείται μια πτωτική τάση των ενεργών κρουσμάτων και μια αργή αποκλιμάκωση. Συγκεκριμένα, τα ενεργά κρούσματα στον δήμο Βέροιας την Δευτέρα 5 Απριλίου ήταν 122, την Δευτέρα 12 Απριλίου ήταν 114 και την Δευτέρα 19 Απριλίου ήταν 96. 


«Βλέπουμε μια πτωτική τάση, μια αργή αποκλιμάκωση στον δήμο Βέροιας, αλλά το μέλλον θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά μας. Ευτυχώς δεν βλέπουμε στον δήμο μας εικόνες της πρωτεύουσας, με ολονύχτιες συναθροίσεις. Ο κόσμος βγαίνει αλλά σέβεται κάποια ωράρια και 
ελπίζουμε έτσι να συνεχίσει», σημείωσε ο Δήμαρχος.

3 σχόλια:

  1. 25 κρουσματα στο νομο Ημαθιας πραγματι συνιστουν φοβερη πανδημια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε ο νέος και η νέα δεν φυλακίζεται εύκολα, πρέπει να προλαμβάνουμε με σχέδιο και όραμα και όχι να ακολουθούμε με ευχολόγια σαν τον μέγιστο υπερΑΞΙΟ που μας κυβερνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε είσαι ο πιο σωστός από όλους τους
    όπως πάντα διαβασμένος και με σωστή ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ