Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διόδια Μαλγάρων: Οι δικαιολογίες που βρήκαν οι οδηγοί για να πάνε σε άλλους νομούς

Η εκπαίδευση σκύλου και το... μπλόκο σε άνδρες της Frontex
Τα 10.000 Ι.Χ. αυτοκίνητα ξεπέρασαν αυτά που πέρασαν χθες (28/04) τα διόδια Μαλγάρων. Μάλιστα, πρόκειται για διπλάσιο αριθμό οχημάτων, καθώς το περσινό νούμερο ανερχόταν σε 5.000. Η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι οδηγοί έχουν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν πραγματοποιηθεί 30 αναστροφές οχημάτων.

Φυσικά, αρκετοί είναι αυτοί που επιστράτευσαν δημιουργικότητα, για να δικαιολογήσουν τη μετακίνησή τους σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα. Μερικές από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιήθηκαν, ήταν ραντεβού με δικηγόρο και συμβολαιογράφο, ενώ στον δρόμο για Πιερία ένας οδηγός που προφασίστηκε την εκπαίδευση του σκύλου του.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να απαγορεύσουν τη διέλευση σε συναδέλφους τους της Frontex που πήγαιναν για Χαλκιδική, όμως δεν είχαν επάνω τους τα απαραίτητα έγγραφα.

4 σχόλια:

  1. Δευτερα θα παμε για καφε και οι αστυνομικοι νομιζουν οτι με αυτες τις μ....ιες παραγουν εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου οι Αστυνομικοί δε , ξέρουν καλά ότι προσπαθούν να εφαρμόσουν το αλλά όπως αποδείχτηκε άσχετοι κυβερνητικοί και υγειονομικοί παράγοντες. Αυτοί τα έκαναν σκ@τ@ και οι αστυνομικοί απλά τα ανακατεύουν.
      Ακόμα δεν κατάλαβες ότι οι αστυνομικοί κάνουν πως μας ελέγχουν και εμείς κάνουμε πως ελεγχόμαστε ; Ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο σιωπηρά. Ήρθα από την Αθήνα την Τρίτη και με σταμάτησε ένας στα διόδια Λαμίας ρωτόντας απλά που πάω, ούτε είδε το χαρτί που είχα. Και την άλλη μέρα από τη Βέροια πήγα στη Θεσσαλονίκη και ούτε με σταμάτησε κάνεις. Και όχι μόνο εμένα ρώτησε τριγύρω σου και θα το δεις. Όλα γίνονται από τα ΜΜΕ για τα ΜΜΕ, για να τρομάζουν τον κόσμο και να μην μετακινήται.
      Ξύπνα, μας τομοκράτησαν μας έβαλαν να σκεφτόμαστε μόνο πως θα εμβολιαστούμε και πως θα επιβιώσουμε και μετά έβαλαν να μαλώνουμε μεταξύ μας, για να διοικούν αυτοί και να περνάνε το ένα νομοσχέδιο μετά το άλλο, με στόχο την αλλαγή σε εργατικά, επιχειρησιακά, κλπ θέματα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με έναν πραγματικό ιό που θα μας ταλαιπωρεί για πολύ ακόμα. Και που σίγουρα δεν θα είναι ο μόνος

      Διαγραφή
    2. εχεις κανει υπαλληλος με σκληρο αφεντικο;;;
      καλο πασχα

      Διαγραφή
  2. Στέκει αυτό ή γράφετε ότι θέλετε? Διόδια Μαλγαρων?
    Να πάνε Χαλκιδική?
    (Μέσω Κατερίνης)?
    Και γύρισαν Θεσσαλονίκη?
    Μάλλον κρατάτε τον χάρτη ανάποδα....
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ