Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο νέος Ajax της Ηπείρου (;) θέλει να κοντράρει τη «Βασίλισσα»

Την προσεχή Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι, η Βέροια αντιμετωπίζει στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τον ανερχόμενο Θεσπρωτό. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας, εικάζουμε πως μετά την νίκη της με σκορ 3-1 επί της ΑΕΠ Κοζάνης, θα επισκεφθεί την πόλη μας με ανεβασμένη ψυχολογία. Και με την λογική πως η μεγάλη και τρανή Βέροια της Foootball League έφαγε την «σφαλιάρα» στις Σέρρες που είπε κι ο «Κατάσκοπος» του Βεροιώτη, θεωρώ πως οι Ηπειρώτες θα πιστεύουν μέσα τους πως μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα... Το αν θα το καταφέρουν, θα το δούμε.

Η ιστορική ομάδα του Νομού Θεσπρωτίας (έτος ίδρυσης: 1948), μπορεί να μην έχει περγαμηνές και σημαντικές παρουσίες στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά τώρα κάνει μια νέα προσπάθεια.

Μια προσπάθεια που έχει ως τεχνικό πρωτεργάτη και προπονητή, τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο 67χρονος έμπειρος Αργεντινός (και Έλλην Citizen), φανατικός εφαρμοστής του 4-2-3-1 αλλά και του «άτακτου» πολλές φορές ποδοσφαίρου με ελεύθερους ρόλους, θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία να προσπαθήσει να καθιερωθεί σ' αυτές τις κατηγορίες και γιατί όχι να πατήσει κάποια στιγμή τα illustration χορτάρια της Superleague.

Η ομάδα του "Πουμπλή", έχει συνολική εμπορική αξία γύρω στα €800,000 και έχει κάποιους παίκτες οι οποίοι υπό συνθήκες και προϋποθέσεις, μπορούν να βγάλουν ποιότητα.

* Ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Κοντοές, ο επιθετικός μέσος Χαρίλαος Μπίκας, ο ικανότατος επιθετικός Σαραντίδης ο οποίος παίζει με την ίδια άνεση ως επιθετικός μέσος (σύγχρονο 10άρι), σέντερ φορ καθώς και πλάγιος επιθετικός και ο Αργεντινός φορ Ροντρίγκο Πατσέκο με σημαντική παρουσία στην Λανούς Β όπως και στις ΗΠΑ, με την Los Angeles FC.

Eπιμέλεια: Βασίλης Αλαμπορινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ